2777
2789

درود 

عصر زیباتون بخیر 💛

خانما من تعداد کتاب هام زیاده ، یه کمد دیواری جدا براش دارم اما مرتب میکنم ، باز هم هفته بعد تمام برگه ها و وسیله ها در همه ،

لباس ها هم همینطور هر بار کشو ها رو مرتب میکنم ، دوباره به هم میریزه

راهنمایی میخوام😄

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا چیزایی که زیاد ب کارت نمیاد بنداز دور دوما هرچیزی برمیداری سریع بزار سرجاش تابهم نریزه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

2805
اولا چیزایی که زیاد ب کارت نمیاد بنداز دور دوما هرچیزی برمیداری سریع بزار سرجاش تابهم نریزه

موافقم. من 95درصد کتابامو دادم رفت 

کتاب جادوی نظم رو بخونید

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
موافقم. من 95درصد کتابامو دادم رفت کتاب جادوی نظم رو بخونید

دقیقا  یسره ام یبنده خدا هس تاپیک میزنه مینمیالیست شدن چیه وفلان اونم تاپیک خوبیه .. منم هرچند وقت یبار عکسای گالریم پیاما  لباسا همه چیو رد میکنم میره وقتی چند ماه استفاده نمیشه یعنی به کارم نمیاددیگه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

دقیقا یسره ام یبنده خدا هس تاپیک میزنه مینمیالیست شدن چیه وفلان اونم تاپیک خوبیه .. منم هرچند وقت ی ...

من خودم از دنبال کننده های تاپیک مینیمالیست نی نی سایت هستم. خونم به خلوت ترین شکل ممکن است

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
من خودم از دنبال کننده های تاپیک مینیمالیست نی نی سایت هستم. خونم به خلوت ترین شکل ممکن است

دمت گرم