2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

ترم یک حقوقم نمی دونم چرا اومدم نظر بدم😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

میشه نظرتون و بگین لطف میکنید .

الان که حکم طلاقو داده شوهرت اعتراض کرده ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

این حکمه دیوانه یا نه؟

نه بالاس نوشته شعبه عمومی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره اعتراض کرده چهار ساله اومدم اون 35یالشه من ظ18

برای عسر حجر رفتی پزشک قانونی ؟ 

اگه عسر حجر ثابت شده باشه فکر نکنم با اعتراضش موافقت کنن اما بازم حق طلاق با مرده ممکنه وکیل خوب پیدا کنه بازم از بقیه دوستان بپرس چون من هنوز اول راه حقوقم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اولا چرا جهیزیه بخشیدی ؟ بخشش مهریه و سایر حقوق برای صدور رای طلاق کافی بود ‌.

در ثانی حکمی که دادگاه بدوی  صادر کرده و تجدیدنظر تایید کرده امکان نداره که در دیوان بشکنه چون دیوان فقط نگاه به مطابقت حکم با قانون میکنه و تجدید نظر این کار رو کرده . 

شوهرت میدونه که رای نمیشکنه فقط میخاد زمان بخره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

اولا چرا جهیزیه بخشیدی ؟ بخشش مهریه و سایر حقوق برای صدور رای طلاق کافی بود ‌.در ثانی حکمی که دادگاه ...

خیلی ممنونم از وقتتون از نگرانی درم آوردین لطف بزرگی کردین 🙏🙏🙏

اولا چرا جهیزیه بخشیدی ؟ بخشش مهریه و سایر حقوق برای صدور رای طلاق کافی بود ‌.در ثانی حکمی که دادگاه ...

مجبور شدم تماما بخشیدم حدودا چهار ساله درگیر دادگاه هستم .

2810