mitrakamali مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 910 عنوان بچه ها اسم برا پیجم چی بزارم 25 بازدید | 5 پست نمیدونم اسم خودم بنویسم یا چیز دیگه پیج شخصی دیروز | 17:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محان عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 2594 اسم خودتو بنویس، دیگه مث قبلا نیست ک همه با ی اسم دیکه بیان اینستا. وای یادمه فامیلامون اینجور بودن و مثلا فک میکردن ما نمیفهمیم😬😂 زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
mitrakamali مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 910 اسم خودتو بنویس، دیگه مث قبلا نیست ک همه با ی اسم دیکه بیان اینستا. وای یادمه فامیلامون اینجور بودن ... والا من سر در نمیارم گفتم اسم فامیلم مینویسم بعد خز نباشه
محان عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 2594 والا من سر در نمیارم گفتم اسم فامیلم مینویسم بعد خز نباشه نبابا. اتفاقا ننویسی میکن خزه، ولی خب هرجور ک خودت دوس داری، هنوز هستن کسایی ک با اسم خودشون نمیان. مثلا دوستم مهدیسه گذاشته ماهی، ولی خب من نمیپسندم. زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
mitrakamali مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 910 نبابا. اتفاقا ننویسی میکن خزه، ولی خب هرجور ک خودت دوس داری، هنوز هستن کسایی ک با اسم خودشون نمیان. ... نه من میخام اسم خودم باشه اما فامیلیم نباشه بهتره چی پیشنهاد میدی
محان عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 2594 نه من میخام اسم خودم باشه اما فامیلیم نباشه بهتره چی پیشنهاد میدی مخفف فامیلی تو بزار مثلا پسرعمم اروجی هست گذاشته o r g زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀