ونوسی_بانوووو مدیر استارتر عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 4251 عنوان امدم ارایشگا دیدم همه ب خودشون رسیدن من خیلی سادم 284 بازدید | 19 پست ساده ک میتونم منم ب خودم برسم س صورتم موهام لباسام.اما پولشو ندارم شوهرم نداره یا نمیده در ماه باور کنید۵۰۰خرج ندارم ن بچم ن خودم فقط خورد خوراکمونه بازم نمیرسونه .زنی ک خرج نداره ارج نداره راس میگن شوهرمم دیگ ادم حسابم نمکنه اینجا دخترا زنا انقد نازن خوشگل کردن من ک زنم دلم میخاد قورتشون بدم دیروز | 17:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
darkest_sky عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 771 شرایطشو ندارید که کار کنید؟ گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم نداشته باشیم کافیست.
ونوسی_بانوووو مدیر استارتر عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 4251 شرایطشو ندارید که کار کنید؟ ن نمیزاره اقا
بهارنامجو عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 399 اگه از همون اول به خودت میرسیدی شوهرت دیگه میفهمید تو ادمی هستی که به خودت مسرسی بهت پولشو میدادولی وقتی از همون اول شُل کردی دیگه شوهرت اینجوری عادت کرده پول گرفتن ازش سخت میشه خیلیهنوزم دیر نیس عادتش بده به این ک پول بگیری به خودت برسی
مکاتویی عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 758 منم عین تو😞 من همیشه مامانم میگه باید شوهر پولدار بگیری پس بد چیزی نمیگهمن خودمم عین شما خیلی قناعت گرممثلا پارسال رفتیم مانتو بخریم مامانم گفت این دو تارو بردار من گفتم نه بابا گناه داره همین یکی خوبه
starmoon عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 5897 ن نمیزاره اقا خوب مثلا بگو چه کار کرده بودند ؟ چه جوری بخودشون رسیده بودند؟
ونوسی_بانوووو مدیر استارتر عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 4251 اگه از همون اول به خودت میرسیدی شوهرت دیگه میفهمید تو ادمی هستی که به خودت مسرسی بهت پولشو میدادولی ... همش میگ ندارم نداره هم خیلی اوقات شوهرم بی عقله میخام ابرو حفظ کنم
darkest_sky عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 771 ن نمیزاره اقا اینجوری سخته که چون از اول عادتش ندادی که برات خرج کنه الان براش سخته و منت میذارهبنظرم خودت سعی کن مستقل شی گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم نداشته باشیم کافیست.
بهارنامجو عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 399 همش میگ ندارم نداره هم خیلی اوقات شوهرم بی عقله میخام ابرو حفظ کنم واقعا نداره؟یا الکی میگه که پول نده؟
ونوسی_بانوووو مدیر استارتر عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 4251 شرایطشو ندارید که کار کنید؟ ن نمیزاره اقا
ونوسی_بانوووو مدیر استارتر عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 4251 واقعا نداره؟یا الکی میگه که پول نده؟ نداره