2777
2789

ساده ک میتونم منم ب خودم برسم س  صورتم موهام لباسام.اما پولشو ندارم شوهرم نداره یا نمیده در ماه باور کنید۵۰۰خرج ندارم ن بچم ن خودم فقط خورد خوراکمونه بازم نمیرسونه .زنی ک خرج نداره ارج نداره راس میگن شوهرمم دیگ ادم حسابم نمکنه اینجا دخترا زنا انقد نازن خوشگل کردن من ک زنم دلم میخاد قورتشون بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

اگه از همون اول به خودت میرسیدی شوهرت دیگه میفهمید تو ادمی هستی که به خودت مسرسی بهت پولشو میداد

ولی وقتی از همون اول شُل کردی دیگه شوهرت اینجوری عادت کرده پول گرفتن ازش سخت میشه خیلی

هنوزم دیر نیس عادتش بده به این ک پول بگیری به خودت برسی

منم عین تو😞

من همیشه مامانم میگه باید شوهر پولدار بگیری پس بد چیزی نمیگه

من خودمم عین شما خیلی قناعت گرم

مثلا پارسال رفتیم مانتو بخریم مامانم گفت این دو تارو بردار من گفتم نه بابا گناه داره همین یکی خوبه

ن نمیزاره اقا

اینجوری سخته که چون از اول عادتش ندادی که برات خرج کنه الان براش سخته و منت میذاره

بنظرم خودت سعی کن مستقل شی

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.
2810