2777
2789
عنوان

تیکه های خانواده شوهر راجب عروسیم

128 بازدید | 7 پست

دو ساله که عروسی کردم من روز قبل عروسی حنابندان گرفتم ولی مامانم برام لباس اجاره نکرد گفت من نمیکنم لباس خریدت رو بپوش (بامادرشوهرمم دعوا کرده بود) منم روز حنباندانم شام دادیم به مهمونا و ارایشگاه خودم رفتم ولی لباس خریدم رو پوشیدم حالا تو این دو سال که هر کی حنابندان میگیره بعد من لباس اجاره میکنه و فیلمبردار میگیره مادر شوهرمن هعی تیکه میندازن فلانی فلان کرد شما نکردید چون که لباس خریدم رو پوشیدم حنابندان دیگه مجبور بودم پاتختی که فردای عروسیه از قبل که لباس مجلسی داشتم اونو بپوشم به خاطر همین خیلی بهم تو روم گفتن خب من چیکار میکردم مگه چی کم داشتم از بقیه که یدونه لباس برام زیادی باشه ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
لباس خرید چیه؟

تو عروسی برای عروس خرید انجام میدن که یدونه لباس مجلسی میخرند و یدونه هم بلوز دامن و چیزی ولی برای من یددنه لباس مجلسی خریدند که مخمل و ژیپون دار بود من اون رو برای حنام پوشیدم 

چقد تو گذشته گیر کردی واقعا دیگه نمیشه کاریش کرد به مادر شوهرت بگو ما که راضی بودیم شما اگه ناراضی براخودت حنا بندون بگیر لباس جدید بخر  

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

ب مادر شوهرت بگو گ.و.ه نخور اینقد دیگه اههههه 

متنفرم از این ادما ..اخه چیکار داری زنیکه 

۲ سال پیششم بهش ربط نداشت چ برسه الان 

استاتر واقعا چرا نمیشوریش بزاریش کنار

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم