تاج_ملک_ملوک مدیر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 1930 عنوان نفسمو راهی کردم😭💔یعنی کی دوباره میبینمششش❓فدای راهی بشم که تو میری کاسبی کنی برامون😭 | مشاهده متن کامل بحث + 2371 بازدید | 146 پست آقای قشنگم😭خدا بە همراتخیلی دوست دارمبە خدا سپردمت😭❤️ دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️ 1403/08/30 | 17:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرسانا1112 عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 6220 شما وکیل مدافع هستین بله مشکلیه!؟ ✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀♥️
تاج_ملک_ملوک مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 1930 یعنی چند مدت میره ؟ من گاهی فکر میکنم اونایی که کارشون دوره خیلی سخته برای خانم برای یە سالبلە و اینکە هنوز ب هم نرسیدیم کارمونو خیلی سخت تر کردەبمیرم براش،انقد ناراحت بود رنگش پریدە بود اشکاشو ب زور کنترل میکرد دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
آب_آناناس عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 765 برای یە سالبلە و اینکە هنوز ب هم نرسیدیم کارمونو خیلی سخت تر کردەبمیرم براش،انقد ناراحت بود رنگش پری ... الهی🥲 خب خیلی ام هستیکسااااال
تاج_ملک_ملوک مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 1930 حالم بهم خورد،جوجه رااخرپاییزمیشمارن عزیزم چرا حالت باید ب هم بخورەاین مثل دلتنگی برای مادر و پدرەچ فرقی دارە؟عشق انقدر بی ارزش نیست کە لایق حالت تهوع باشە دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
دلوین10 عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 9052 بله مشکلیه!؟ آره معلومه که مشکله یاد بگیر تو کار بقیه دخالت نکنی حالا من مودب جواب میدم یه بار یکی پیدا میشه میشورت پهنت می کنه
مادربزرگجون عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 2240 😅😅چیزی نیس یکمی احساساتی شدمیە هفتە دیگە برام عادی میشە وقتی میاد خونه پاهای آقایی رو میذاری تو تشت آب ماساژ بدی؟😀😀
تاج_ملک_ملوک مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 1930 یکسااااالمن کلا یکمی روی رمانتیک بازی و اینا بدم میاد شما اینطوری هستینولی نباید احساسات بقیە رو ب تمسخر بگیرینمثلا دوست خودم اصلا رمانتیک نیس ولی شوهرش برعکس رمانتیکە،خواهراش مسخرەش میکنن یا میگن بدمون میاد از اینکارااینمناراحت میشەچی ب سرمون اومدە کە باید عشق بنظرمون ضایع بیاد؟؟ دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
تاج_ملک_ملوک مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 1930 خیلی سخته منم همسرم دو روز تو هفته خونه ست بقیه ش سر کاره خیلی برام سخت میگذره مخصوصا وقتی بچه مریض ... کاش منم بهش میرسیدم،همە اینا رو بەجون میخریدم دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
تاج_ملک_ملوک مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 1930 تا اون وقت محرم می مونید محرم نشدیم متاسفانە دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
تاج_ملک_ملوک مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 1930 آخی 🥺 خدا نگهدارش باشه ممنون نازنینم ❤️ 💋💋 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
آروشا_r عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 6297 شما اینطوری هستینولی نباید احساسات بقیە رو ب تمسخر بگیرینمثلا دوست خودم اصلا رمانتیک نیس ولی شوهرش ... ول کن بابا بدبخت ترین ادم کسیه که تحت تاثیر بقیه باشهتو کارتو انجام بده روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂
تاج_ملک_ملوک مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 1930 چقد عاشقیی😂 😅😅😅خیلی دوسش دارمدعا کن بهش برسمایشالا قسمت همە جوونا بشە عشق پاک و بی آلایش دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
تاج_ملک_ملوک مدیر استارتر عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 1930 وای چقد اکثرا حسودن خب شوهرشو دوس داره همه که سگ وگربه نیستن بخدا سمت ما خیلیا اینجورینواسم عجیبە سرزنشم میکنن دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 19415 مطمئنا اینطورەبا امام رضا آشنا شدم و شدە آرزوی قلبیم کە برم زیارتشون عزیزم انشالله ب حق این اذان امام رضا بطلبه بری 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️