2777
2789
یعنی چند مدت میره ؟ من گاهی فکر میکنم اونایی که کارشون دوره خیلی سخته برای خانم

برای یە سال

بلە 

و اینکە هنوز ب هم نرسیدیم کارمونو خیلی سخت تر کردە

بمیرم براش،انقد ناراحت بود رنگش پریدە بود اشکاشو ب زور کنترل میکرد

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
حالم بهم خورد،جوجه رااخرپاییزمیشمارن

عزیزم چرا حالت باید ب هم بخورە

این مثل دلتنگی برای مادر و پدرە

چ فرقی دارە؟

عشق انقدر بی ارزش نیست کە لایق حالت تهوع باشە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
یکسااااالمن کلا یکمی روی رمانتیک بازی و اینا بدم میاد

شما اینطوری هستین

ولی نباید احساسات بقیە رو‌ ب تمسخر بگیرین

مثلا دوست خودم اصلا رمانتیک نیس ولی شوهرش برعکس رمانتیکە،خواهراش مسخرەش میکنن یا میگن بدمون میاد از اینکارا

اینم‌ناراحت میشە

چی ب سرمون اومدە کە باید عشق بنظرمون ضایع بیاد؟؟

خیلی سخته منم همسرم دو روز تو هفته خونه ست بقیه ش سر کاره خیلی برام سخت میگذره مخصوصا وقتی بچه مریض ...

کاش منم بهش میرسیدم،همە اینا رو بەجون میخریدم

آخی 🥺 خدا نگهدارش باشه

ممنون نازنینم ❤️ 💋💋 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 

شما اینطوری هستینولی نباید احساسات بقیە رو‌ ب تمسخر بگیرینمثلا دوست خودم اصلا رمانتیک نیس ولی شوهرش ...

ول کن بابا 

بدبخت ترین ادم کسیه که تحت تاثیر بقیه باشه

تو کارتو انجام بده

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂

چقد عاشقیی😂

😅😅😅خیلی دوسش دارم

دعا کن بهش برسم

ایشالا قسمت همە جوونا بشە عشق پاک و بی آلایش

وای چقد اکثرا حسودن خب شوهرشو دوس داره همه که سگ و‌گربه نیستن

بخدا سمت ما خیلیا اینجورین

واسم عجیبە سرزنشم میکنن

مطمئنا اینطورەبا امام رضا آشنا شدم و شدە آرزوی قلبیم کە برم زیارتشون

عزیزم انشالله ب حق این اذان امام رضا بطلبه بری 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
2810