2777
2789
عنوان

حاضرید با کسی که لحجه غلیظ داره اوکی بشید

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 43 پست

من اتفاقا از کسی که لهجه‌شو استفاده نمیکنه بیشتر حرص میخورم

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نه

قصد توهین به لهجه ها و اهالی شهرای دیگه رو ندارما،حتی همسرم مشهدیه خودم تهران،اونجوری نیست اخلاقم

ولی کلا نظرم اینه هر آدمی واسه ازدواج و رابطه عاطفی لهجه و گویشیو که مثل مال خودشه دوست داره

همسر خودمم مشهدی حرف نمیزد خدا رو شکر.خونوادشم عادی حرف میزنن.

وگرنه نمیخواستمش😂😂اصلا تو ذوقم میزد.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
تو شهر ما یکی داشت با لهجه جنوبی حرف میزد واقعا دلم میخاست تا ابد حرف بزنه

ادم خیلی از لهجه ها رو دوست داره 

ولی نه بعنوان لهجه همسر 

مثلا من لهجه اصفهانی خوشم میاد وقتی دوستم حرف می‌زنن

میمیرم برای خود دوستم و لهجه ریز و نرمش 

ولی برای همسرم نه نمیخوام

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی