2777
2789
چیکار کنم ترسوند منو خیلی هم ترسوند معاینه کنند الان تقی ب توقی میخوره میترسم

نترس 

حرف متخصص پیشت اعتبار نداره !؟

ماما درست گفته ؟😁

برعکس شدی 

نه شل شده نه باز شده ....

سونوگرافی درست میگه 

الحمدلله رب العالمین ...
نترس حرف متخصص پیشت اعتبار نداره !؟ماما درست گفته ؟😁برعکس شدی نه شل شده نه باز شده ....سونوگرافی در ...

انشالله دیوانه شدم ب قول شوهرم میگه همیشه ه میگفتی دختر شاد تربیت میکنم الان داری دیونش می‌کنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارع ن لکه دارم ن خونریزی چند روز پیش رفتم بیمارستان معاینه کردن ی بار گفتن باز شده و شل شده ی بار گف ...

چرااجازه معاینه دادی!

دوبارتجربه سرکلاژ دارم ،یه بارتوبیمارستان وایلا برپا کردم نذاشتم معاینه کنن 

ماماهابیمارستان دنبال تجربه ویادگرفتن دلشون برای توکه نمیسوزه!

وگرنه پزشک زنان ،هیچ وقت خانم که سرکلاژ معاینه نمیکنه ،مگر درصورت خونریزی وشک به بازبودن سرکلاژ 

تاوقتی لک وخونریزی نباشه ،تاوقتی ترشحات غلیظ یاموکوس نبیینی ،تاوقتی درد شکم که مداوم نداشته باشی ،یعنی سرکلاژ سالمه ونگرانی نباید داشته باشی

چرااجازه معاینه دادی!دوبارتجربه سرکلاژ دارم ،یه بارتوبیمارستان وایلا برپا کردم نذاشتم معاینه کنن مام ...

مرسی😍

نمی‌دونستم بخدا یهو منو فرستادن لعنت بهشون 

درد ندارم لک و خونریزی هم ندارم یکم شکمم درد میکرد تا برسم خوب شد حتی متخصص گفت دردات طبیعیه هی پا نشو برو بیمارستان بچه داره جا باز می‌کنه 

2805
مرسی😍نمی‌دونستم بخدا یهو منو فرستادن لعنت بهشون درد ندارم لک و خونریزی هم ندارم یکم شکمم درد میکرد ...

خواهش میکنم عزیزم ،خداروشکر  

بیمارستان دیگه هیچ وقت نرو 

سرکلاژها یکم دردشکم بیشتر ازبقیه تجربه میکنن چون ازرحم بیشترازتوانایی کارمیکشن وبه رحم فشارمیاد به خصوص سه ماهه سوم 

خواهش میکنم عزیزم ،خداروشکر بیمارستان دیگه هیچ وقت نرو سرکلاژها یکم دردشکم بیشتر ازبقیه تجربه میکنن ...

دگ نمیرم حتی گفتن سرویکس اومده پایین دکترم گفت از کجا معلوم اومده پایین اصلا کلا ی حالی ام 

دگ نمیرم تا وقت زایمان 

یعنی اون احمق اشتباه کرده بیخیال بشم دگ

بیمارستان فقط برای زایمان خوبه ،مراقبت بارداری و...اصلا نمی دونن 

وگرنه میدونست وقتی علامتی نداری بیخود دهانه رحم تحریک نکنه 

برای سرکلاژی ها رابطه ممنوعه ،بعداین احمق رفته دست انداخت تا خوددهانه رحم!

بایه بار هیچی نمیشه ،یکم استراحتت بیشترکن  ،انشاالله سروقت زایمان میکنی

سرکلاژپاره بشه دردشدید شکم وخونریزی داره الکی نیست 

توبیمارستان بودم یه بار ،اینو خودم ازنزدیک دیدم  متاسفانه یه خانم این اتفاق براش افتاد 

گفت اوژانسی توهفته بالا ،بیست ودوهفته سرکلاژ شد بعدش دیگه استراحت نکرده بود ،رفته بود بازار گردی وپیاده روی و...

بیمارستان فقط برای زایمان خوبه ،مراقبت بارداری و...اصلا نمی دونن وگرنه میدونست وقتی علامتی نداری بیخ ...

من خیلی رعایت میکنم مطلق مطلق بدون رابطه برای دستشویی ی دور زدن شاید بلند بشم تازه غذامم خوابیده میخورم رابطه هم ندارم اصلا