2777
2789
سرکلاژ شدی ؟چیزی شده

ارع 

ن لکه دارم ن خونریزی 

چند روز پیش رفتم بیمارستان معاینه کردن ی بار گفتن باز شده و شل شده ی بار گفتن بستس

سونو واژینال و شکمی برام نوشتن اونجا چیزی ننوشته بود مرخص کردن منو الان دارم میمیرم نکنه شل یا باز شده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
ارع ن لکه دارم ن خونریزی چند روز پیش رفتم بیمارستان معاینه کردن ی بار گفتن باز شده و شل شده ی بار گف ...

برو سونو شکمی بگو میخام ببینم دهانه رحمم باز شده یا ن

ولی بعید میدونم ب این مفتی ها باز بشه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

سرکلاژ ک شل نمیشه ب قدری سفته ک اگرم بچه بخاد زوری ب دنیا بیاد خطر پاره شدن رحم رو داره

پ چرا منو ترسوندن گفتن شل شده دو فینگر بازی ب قرآن چجوری ترسوندن منو دارم میمیرم

دکتر اونجا پرسیدم دکتر متخصص پرسیدم گفتن اگر موردی بود مرخص نمیشدی 

الان منفجر دارم میشم از نگرانی دوتا سونو هم دادم واژینال و شکمی هیچکدوم چیزی ننوشته

خب پس مشکلی نیست نه درد داری نه خونریزی....معاینه هم که شدی پس مشکلی نیست

معاینه گفت باز شده و شل شده ولی من دردی نداشتم سونو واژینال و شکمی هم گرفتن چیزی ننوشته منو استرس دادن از وقتی اومدم نمیتونم غذا بخورم دخترکم تو دلم گناه داره

معاینه گفت باز شده و شل شده ولی من دردی نداشتم سونو واژینال و شکمی هم گرفتن چیزی ننوشته منو استرس دا ...

آخه به این راحتی باز نمیشه نگران نباش تو سونوگرافی معلوم میشه 

الحمدلله رب العالمین ...
پ چرا منو ترسوندن گفتن شل شده دو فینگر بازی ب قرآن چجوری ترسوندن منو دارم میمیرمدکتر اونجا پرسیدم دک ...

اخه من خودن سرکلاژ بودم بچم خیلی خیلی خیلی پایین بود جوری ک نمتونسم زیاد بشینم وقتی خاستم سزارین کنم ۲ بنده انگشت از بقیه پایین تر شکم منو برش زدن ولی سر کلاژم باز نشد

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

معاینه گفت باز شده و شل شده ولی من دردی نداشتم سونو واژینال و شکمی هم گرفتن چیزی ننوشته منو استرس دا ...

چند هفته ای

آخه به این راحتی باز نمیشه نگران نباش تو سونوگرافی معلوم میشه

بخدا از روز عمل تا الان کلا تو سه هفته فقط سه بار حمام پنج دقیقه رفتم همش خواب بودم گفت شل شده یا باز موندم گفتم آخه کاری نکردم فشار روش باشه 

بخدا از روز عمل تا الان کلا تو سه هفته فقط سه بار حمام پنج دقیقه رفتم همش خواب بودم گفت شل شده یا با ...

اگه مشکلی بود مرخص نمیشدی 

الکی به خودت استرس نده 

😚

الحمدلله رب العالمین ...
اخه من خودن سرکلاژ بودم بچم خیلی خیلی خیلی پایین بود جوری ک نمتونسم زیاد بشینم وقتی خاستم سزارین کنم ...

با سرویکس چند سرکلاژ کردین 

چرا منو تو معاینه ترسوندن تازه تو پرونده هم ننوشتن ک باز و شل شده همش دکتر هم نیومد کسی نمی‌گفت شل و باز شده میگفتن این خانوم با دردهای طبیعی اومده اینجا

2810