2777
2789
عنوان

سرکلاژی ها ی لحظه

42 بازدید | 10 پست

مامانا چند وقت پیش یکم درد شکم داشتم رفتم بیمارستان ی بار معاینه کردن گفتن سرکلاژ اوکیه دوباره یکی دگ معاینه کرد گفت شل شده دهانه دو فینگر بازه 

بعد فرستادن سونو شکمی و واژینال ک تو جفتش هیچی در مورد بازشدگی ننوشته بود فرداش منو مرخص کردن

از اون رو دارم میمیرم دکتر زنگ زدم گفت اگر سونو گرفتن و آزمایش مشکلی نبوده ک مرخص کردن

الان ترس برداشته منو ممکنه تو سونو معلوم نکرده باشه یا ن معاینه کننده اشتباه کرده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
این سونوهارو فقط تو مطب شخصی انجام بدید بیمارسنان معمولا دانشجوعن سر در نمیازن

یعنی الان امکان هست باز شده باشه اونجا ندیده باشه واژینال و شکمی هر دو باهم دادم بعد اینکه برا هم تختی بازشدگی و فانلینگ و همه چی رو زده بود با واژینال البته اون قرار بود سرکلاژ کنه

یعنی الان امکان هست باز شده باشه اونجا ندیده باشه واژینال و شکمی هر دو باهم دادم بعد اینکه برا هم تخ ...

بازشدنش ب این راحتی هم نیست

راحت متوجه میشی شاید ترسیدی 

بعد سونو اشتباه نشون نمیده ولی نمیشه اشتباه گفتن توسط دکتر دانشجو رخ بده میرفتی پزشک زنان معاینه میشدی بهتره 

بازشدنش ب این راحتی هم نیستراحت متوجه میشی شاید ترسیدی بعد سونو اشتباه نشون نمیده ولی نمیشه اشتباه گ ...

همون نگرانم کرده مگه میشه من کلا مطلقم چ فشاری وارد شده ک شل یا سفت بشه اخه

هیچی ن رابطه ن تحریک ن افتادن ن چیزی بلند کردن ن خم شدن ن راه رفتن طولانی ن آب داغ هیچی و هیچی

دکترت درست گذاشته اصلا یا تازه کاربوده؟ 

شاید واقعا حسته و مشکلی نداره بالاخره هرچیم نباشه ی چیز اضافه ست ممکنه همچین حسی داشته باشی

دکترت درست گذاشته اصلا یا تازه کاربوده؟ شاید واقعا حسته و مشکلی نداره بالاخره هرچیم نباشه ی چیز اضاف ...

دکتر جراح گذاشت گفتن کارش خیلی خوبه تو بیمارستان خیلی تعریفشو کردن میگفتن کارش عالیه نمیدونم