2777
2789
عنوان

با مادر شوهرم دعوام شد سر گوشت 😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 43 پست
عزیزم چه ربطی داره همیشه پول میدیم خاله شوهرم میخره

دلالن ایشون؟ 

پول دارین خودتون برین هر جور دلتون میخواد بخرین 

این مشکلات پیش نمیاد تهش

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چرا همه ی مادرشوهرا بر این باورند که عروسا پسراشونو پر میکنن وای خدا منم دارم از دست خارشوهرام میکشم ...

حالا ما برعکس

داداشم هر کاری میکرد بابام میگفت زنش یاد داده من و مادرم دفاع میکردیم که امکان نداره و زنش اهل این حرفها نیست

بعد چند سال معلوم شد اون آب زیر کاه داداشم رو پر میکرده

بعد جالبه ما به احترام زنش به داداشم چیزی نمیگفتیم🙃

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!
چرا ؟ اکثرا خاله شوهرم برامون گوشت و چایی میگیره چون جای خوب سراغ داره

تا کی میخواد واستون خرید کنه 

عجیبه که کار خودتون رو میندازید گردن یکی دیگه 

الان واسه یه گوشت تو به شوهرت گفتی ، شوهرت به خالش گفته . خالش به قصاب گفته . قصاب گوشت داده به خاله. خاله گوشت داده به مادرشوهر. مادر شوهر گوشت رو داده به یه قصاب دیگه 

شوهرت زنگ زده به مادر شوهر. مادر شوهر زنگ زده به تو 

کلی دل خوری پیش اومده . گوشت هم ندارید

خب خودت برو خرید کن واسه خودت 

✌️تراپی مال شماست ، ما لُرا فقط می رقصیم 😁

تا کی میخواد واستون خرید کنه عجیبه که کار خودتون رو میندازید گردن یکی دیگه الان واسه یه گوشت تو به ش ...

خب خاله شوهرم تا الان خرید میکرد برای فامیل مشکلی هم نبود

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
مادرش قصد بدی نداشته حتما اونم خیلی دلخور شده..شاید با خودش میگه چقدر نمک نشناس...

این زن دیوونست عزیزم روانیه رسما

حتی خواهر های خودش هم میگن دیوونست 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
حالا ما برعکسداداشم هر کاری میکرد بابام میگفت زنش یاد داده من و مادرم دفاع میکردیم که امکان نداره و ...

خوشبحالش ک شمارو داره عروستون هوففف بعضیا قدرنشناسن

بخدا سر این حرفا ۳ ساله روز عید گریه میکنم همش منو میندازن وسط فقط خااارشوهر بزرگم دیگه ازش متنفرم من آدم رک هستم تازگیا به شوهرم میگم از خواهرت خوشم نمیاد متنفرم ولی بخاطر تو بهش سلام میدم و این حرفو به اون یکی خواهرشم گفتم 

گفتم که من پنهونی و پرکردن و آب زیر کاه و چاه نیستم و نمیکنم اگه چیزی باشه به روتون میگم