2777
2789
عنوان

خانومای متاهل صادقانه میشه جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 107 پست
ضعف اعصاب گرفتم بخداقبلا خودشم میفروخت اون موقع بیشتر لخت میدیدمجبورش کردم فروشنده هاشو بکنه ۴نفر ک ...

خودتم برو پیشش

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق باشماست پاشو ببر از زندگیت حس زن هیچ وقت دروغ نمیگه ابنو‌ وقتی به یه خانم شک کردم و بعدش گندش با همسرم دراومد. فهمیدم که حس زنا هیچ وقت در ابن شرایط ها دروغ نمیگه خواهرانه میگم قطعش کن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
والا همین یه شکایت بسمونه😂

بخدا باید دهن این آشغالارو صاف کرد حیف قانون پشت اوناس😑

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

خواهر من مطلقه اس خیلی جاها نمیره با خیلی ها هم گرم نمیگیره خیلی محکم قدم بر میداره نکنه حرفی پشتش درآد زیاد خونه خواهرانش نمیاد هر چی بهش میگیم میگه شرایطم با قبل فرق کرده باید مواظب رفتارم باشم البته حقم داره مردم مثل آب خوردن تهمت میزنن این آشنای شما هم باید حواسش به رفتارش

باشه که یکی مثل شمارو دچار سوء تفاهم نکنه 

نمیتونم بابا گرفتارمم خودمم.از ۸صبح میرن تا۱ شبنمیتونم من اصن هیچجوره

عه

چند ساعت ک باشی هم خوبه

ولی در کل فکرتو‌مریض نکن

اگ بخواد کاری کنه اونجا هم زن خراب نیاد تو کوچه خیابون دنبالش میگرده

نخواد کاری کنه هم صدتا زن هرزه بیانم نمیکنه

تو فقط رابطتونو محکمو خوب و صمیمی نگه دار و رابطه جنسیتونو تنوع بده

بزار سیر باشع

خخخ تو بیرون اینجوری حرص میخوریببین من چ حرصی میخورمتازه حلقه م داره گفتم یه گندددده تو چشم خریدهباز ...

آخه هرزه ک براش مهم نیست زن داره یا نداره

قبلا از یکی شنیده بودممیگفت مرده اومده گفته زنمومیدم یه شب بیاد پیشت ۱کیلو‌گوشت بخر برامون فقطیه همچ ...

زمونه که خرابه خراااب..من محجبه ام وبیشتر با مانتو ..یه روز از مسجد برمیگشتم چادر هم سرم بود.تو.یه مغازه یه مانتو دیدم خیلی خوشم اومد..قیمت پرسیدم وگفتم بنظرم اومد سایزش اندازم نیست.. از فروشنده پرسیدم سایزهای دیگه هم دارین؟ .با خنده وچشمای هیز کفت شما چادرسرتونه سایزتون رونمیتونم تشخیص بدم.. میخوای چادرت رو باز کن سایزت رو بهت بگم..چند ثانیه هنگ بودم.. تازه فهمیدم‌منظور داره..خدارو شکر که نرفته بودم پرو کنم...بدون هییچ حرفی اومدم بیرون🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

پارسا پسرمامان😍
عهچند ساعت ک باشی هم خوبهولی در کل فکرتو‌مریض نکناگ بخواد کاری کنه اونجا هم زن خراب نیاد تو کوچه خیا ...

میدونی جالبیش چیه

همکاراش هی میان میگن تازه زن ک میگیری بیشتر ازین خرابا دلت میخواد

تازه میفهمی زندگی یعنی چی تنوع یعنی چی

همشون میگن ماهم عین توسالم بودیم زن ک گرفتیم خراب شدیم😕😕😕😕

خخخ تو بیرون اینجوری حرص میخوریببین من چ حرصی میخورمتازه حلقه م داره گفتم یه گندددده تو چشم خریدهباز ...

من اینقد حرص خوردم خدا صبرت بده همسر من همیشه میگ خداروشکر تو کارم با خانما سروکله نمیزنم ب خودش اعتماد نداره😂

من خیلی دیدم از این زن های بد جنس ک جلو شوهر ، زنش رو ضایع کردن حرف زدن مثلن زنش رو از چشمم بندازن، حتی یه همسایه داشتیم باهاش رفت آمد میکردیم خانوادگی ، مرده همش سعی داشت شوهر منو تحقیر کنه و از چشمم بندازه ، تمام خصلت ی او اخلاق های ک خودش داشت ب شوهرم نسبت میداد، ولی شوهرم هیچی نمی گفت فکر نکرد شوخی می‌کنه تا اینکه من چن باری رک و راست بهش گفتم ما چند سال نامزد بودم  چن سال ازدواج کردیم با شناختی ک از شوهرم دارم اصلن واصلن اینجوری نیست ک شما میگین ، چرا همچین چیزایی ب شوهرم نسبت می‌دین چن باز جلوش اینجوری گفتم دیگ دهنش رو بست

قبلا از یکی شنیده بودممیگفت مرده اومده گفته زنمومیدم یه شب بیاد پیشت ۱کیلو‌گوشت بخر برامون فقطیه همچ ...

اصن یه وضعیه بخدا

زنه میاو سه تا مانتورو میذاره رومیز

شماره ادرسم میذاره

میگه شب ک اومدی با خودت اینارو بیار😂😂😂

2810