2777
2789
عنوان

خانومای متاهل صادقانه میشه جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 107 پست
عزیزم دوربین پشت سرشه😂من فیلمارو میبینمبعدم همون فیلم و دادیم ب کلانتری سر اون دعوا خود مامورا هنگ ...

وااااای

چقد مملکت ... شده

لعنت به باعث و بانیش

و به زنای خراب و مردای خراب

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
[QUOTE=361226222]نههه مثلا پالتو تنشونه میان جلوش ک کارت بکشن یهو دکمه ی پالتورو باز میکنن زیرش هیچی ...

بعد این تو صنف اینا خیلی عااادیه

همکاراش تو نغازه های دیگ میگن خاک تو سرت تو بی عرضه ای ببرشون تو اتاق پرو....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی جان من اتفاقا اپن تاپیکت حضور داشتم تو ماشین هم بودم با همسرم داشتم بچاز سم بودن حالت تعریف میکذ ...

خب همون دیگه

انگار جلوش میخواد بگه من به دردنخورم

بعد هی خودشیرینی هی خودشیرینی تا جایی که فقط دلم میخواست خفه اش کنم

ما به خدا کاری اصلا به طلاقش نداشتیم

حتی دلمم براش میسوخت اوایل جداییش.من اصلا آدمی نبودم که بگم تو عیبی داشتی که شوهره طلاق گرفته یا بالعکس،سرم تو کار خودم بود‌.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
بعد این تو صنف اینا خیلی عااادیههمکاراش تو نغازه های دیگ میگن خاک تو سرت تو بی عرضه ای ببرشون تو اتا ...

هیچی دیگه

اونجوری هرچی پول درمیاره باید بده زگیلاشو فریز کنه😂😂😂

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
حالا شکایت ک کردیمکاشف ب عمل اومد اینا کارشون همینهاینکارو میکنن فروشنده باهاشون دعوا کنه دیه بگیرنک ...

شوهره چ حرومیه

بگو شوهرت یکیو پیدا کنه پول بده ترتیب زنشو جلو چشم مرده بدن تا حساب کار دستش بیاد

خب همون دیگهانگار جلوش میخواد بگه من به دردنخورمبعد هی خودشیرینی هی خودشیرینی تا جایی که فقط دلم میخ ...

خب اگر واقعا اذیت میشی دربارش با کسی حرف نزن مخصوصا همسرت مستقیم برو حضوری ب خاله ات بگو 

هیچی دیگهاونجوری هرچی پول درمیاره باید بده زگیلاشو فریز کنه😂😂😂

ضعف اعصاب گرفتم بخدا

قبلا خودشم میفروخت اون موقع بیشتر لخت میدید

مجبورش کردم فروشنده هاشو بکنه ۴نفر ک خودش فقط کارت بکشه

حالا الانم ک فقط کارت میکشه بازم داستانا اینجوریه

قطعا شوهرش نبوده..

قبلا از یکی شنیده بودم

میگفت مرده اومده گفته زنمومیدم یه شب بیاد پیشت ۱کیلو‌گوشت بخر برامون فقط

یه همچین چیزی کامل یادم نیست

انگار زیاد شده این داستانا

2810