2777
2789
عنوان

خانومای متاهل صادقانه میشه جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 107 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا کاش منم وضعم عین تو بودهمسرم مانتوفروشی داره هرروز میان جلوش خودشو باز میکنن لخته لختدیوانه شدم ...

بابا الان شوهرت آبدیده شده دیگه

نگران نباش

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
نه بیچاره روانی داره میشه هی میگه دیگ نمیرم سرکار😂

واقعا؟؟

چرا مگه چیکار میکنن ؟؟

سوتین ک نمیفروشه

نهایت با تیشرت شلوارن دیکه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
ریز ریز میکنم با دندون دشمناتو اشاره کن فقط😅

جووووون تاج سریییی😂

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

فقط رو همینبعد همسر منم آخه کلا اهل ارتباط زیاد با زنا نیس.تو مهمونیام ساکته مگر باهاش حرف بزنن.ولی ...

نه عزیزم اولا شکاک نیستی غیرت داری روش 

نمیدونم کی  اومد اسم غیرت زنا رو گذاشت حسادت و شکاکیت 

کاملا درکت میکنم 

حست اشتباه نمیکنه

سعی کن با رفتارت بهش بفهمونی حد خودشو بدونه و زیادی نزدیک شوهرت نشه 

زیاد به شوهرت چیزی نگو اگر خطایی نمیکنه اون مقصر نیست 

اون زنه جلفه کاری به مطلقه بودنش ندارم کم نیست زنای متاهل جلف 

دخترای فامیل همسرم حتی یکیشون بغلش میکنه و کلی گرم میگرن باهم

اصلا اذیت نمیشم خیلی هم دوسشون دارم ولی یکی فقط ممکنه نگاه کنه و من حالم بد میشه اون لحظه 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
2810