2777
2789
عنوان

خانومای متاهل صادقانه میشه جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2217 بازدید | 107 پست
من اینقد حرص خوردم خدا صبرت بده همسر من همیشه میگ خداروشکر تو کارم با خانما سروکله نمیزنم ب خودش اعت ...

خخخخ خوشبحالت

من همسرم این اتفاقا ک میفته انننننقد عشق مبکنه ک نگاه نمیکنه

میگه حس یوسف پیامبری بهم دست میده😂

زمونه که خرابه خراااب..من محجبه ام وبیشتر با مانتو ..یه روز از مسجد برمیگشتم چادر هم سرم بود.تو.یه م ...

بعضیا تخمشون حرومه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی جالبیش چیههمکاراش هی میان میگن تازه زن ک میگیری بیشتر ازین خرابا دلت میخوادتازه میفهمی زندگی ...

اونا مریضن

چه ربطی داره

چند سالگی ازدواج کردید؟ شوهرت چند. سال بود؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
خخخخ خوشبحالتمن همسرم این اتفاقا ک میفته انننننقد عشق مبکنه ک نگاه نمیکنهمیگه حس یوسف پیامبری بهم دس ...

ان شاالله همیشه پاک بمونه و آرامش و عشقتون هروز بیشتر شه بهم

بهش بگو ک من به تو اعتماد دارمو میدونم مثل مردای هول و کثیف دنبال این چیزا نیستی

هرزگی برکتو از زندگی میبره

خواهر من مطلقه اس خیلی جاها نمیره با خیلی ها هم گرم نمیگیره خیلی محکم قدم بر میداره نکنه حرفی پشتش د ...

نه آخه من مشکلم با مطلقه بودنش نیس که

آدم مطلقه خب با همسرش نساخته به هر دلیلی،دلیل نمیشه که بهش چیزی بگیم.

الان دخترخاله همسرمم تو عقد جدا شده 

ولی من اصلا حس بدی بهش نمیگیرم

حتی چن بارم تو مهمونیا دیدمش باهامون حرف زد و خندیدیم و اینا ولی واقعا اون حسه رو به آدم نمیداد،چون اصلا پشت حرفاش منظور نبود.خیلی هم دختر خوبیه.

این یکی ولی داره یه حس بدی بهم میده.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خخخخ خوشبحالتمن همسرم این اتفاقا ک میفته انننننقد عشق مبکنه ک نگاه نمیکنهمیگه حس یوسف پیامبری بهم دس ...

شغلش خیلی بده با درامد خیلی کم و کار سخت اما باز میگم خداروشکر من خیلی حساسم جای تو بودم دور از جونت سکته میکردم 🤣شوهرمم گرم مزاجه دیگ واویلا

خدایی حق داره 😂😂قدرشو بدون

ان شاالله همیشه پاک بمونه و آرامش و عشقتون هروز بیشتر شه بهمبهش بگو ک من به تو اعتماد دارمو میدونم م ...

ذاتا بچه خوبیه

خودش میگه مهم اینه کسی ک ب چشم من میاد تویی اونا بچشمم نمیان...نمیدونم امیدوارم پاک بمونه😂

ازدواج دوممه عزیزم یکساله حدودا۳۰سالشه

خب تو ۳۰ سال یعنی تجربه نداشته؟؟؟؟

به این چیزا نیست گلم اصلا فکرتو درگیر نکن

ب شوهرتم بگو حرف آدمای هرزه رو تکرار نکنه و اصلا باهاشون حرف نزنه

خدا در پناه خودش زندگیتونو حفظ کنه

ذاتا بچه خوبیهخودش میگه مهم اینه کسی ک ب چشم من میاد تویی اونا بچشمم نمیان...نمیدونم امیدوارم پاک بم ...

میمونه

نگران نباش

هروز از خدا تشکر و سپاسگزارس کن ک همسرت پاکه

2810