2777
2789
آره توپره ولی نمیدونم عصبیه یا نه ...قدش و اینا چجوریه به نظرت ؟آخه باهاش برخوردی که صحبت کنم نداشتم ...

پوستش تقریبا گندمی رو به سبزست؟

ببین حس میکنم ازوناست که فیسش اروم میزنه ولی بد عصبی میشه 

خوشش میاد ازت ولی میترسه بیاد جلو منم حسم دقیق مث پریا میگ یکی تو زندگیشه اون دختر موهاش بلنده بیشتر اوقات موهاشو میبافه خیلیم پیگیر پسرست پوستشم سفیده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
پوستش تقریبا گندمی رو به سبزست؟ببین حس میکنم ازوناست که فیسش اروم میزنه ولی بد عصبی میشه خوشش میاد ا ...

@sana_221   سلام عزیزم الان در مورد من چی حس می کنی که چه زمانی و کجا شاغل میشم؟مشخصات ظاهری و شغل کسی که باهاش ازدواج دارم چیه؟مزسی عزیزم

پوستش تقریبا گندمی رو به سبزست؟ببین حس میکنم ازوناست که فیسش اروم میزنه ولی بد عصبی میشه خوشش میاد ا ...

اگر با یکیه پس چرا از من خوشش میاد ؟ 

از ظاهر و رفتارش دیگه چی حس میکنی ؟

مامانش چی ؟

به نظرت چند سالشه پسره؟

@sana_221 سلام عزیزم الان در مورد من چی حس می کنی که چه زمانی و کجا شاغل میشم؟مشخصات ظاهری و شغل کس ...

۲ تا ۳ وعده شاغل

شغل ازاد ادم خونگرم و خودمونیه راحته باهمه برونگرا از یه خانواده تقریبا سنتی به رنگ سورمه ای علاقه داره یه کوچولو شکم داره وضعش خوبه ۲ وعده دیگ ازدواج

۲ تا ۳ وعده شاغلشغل ازاد ادم خونگرم و خودمونیه راحته باهمه برونگرا از یه خانواده تقریبا سنتی به رنگ ...

@sana_221   عزیزم الان حس می کنی من این شخص را میشناسم؟در مورد حروف اسمی و سنش چی حس می کنید؟چطوری و چه زمانی باهاش آشنا میشم؟مرسی گلم

اگر با یکیه پس چرا از من خوشش میاد ؟ از ظاهر و رفتارش دیگه چی حس میکنی ؟مامانش چی ؟به نظرت چند سالشه ...

بعضی پسرا از همه خوششون میاد دلشون دریاست ولی حسم میگ ازون دختره خستع شده

مادرش حسش خوبه بهت بدش نمیاد ازت 

مادرش تقریبا لاغره لاغر لاغر نه ولی تپلم نبست

بعضی پسرا از همه خوششون میاد دلشون دریاست ولی حسم میگ ازون دختره خستع شدهمادرش حسش خوبه بهت بدش نمیا ...

یعنی میخواد با اون دختره کات کنه ؟ چرا ؟ دختره اذیتش میکنه ؟

حالا با من اوکی میشه ؟ یعنی میاد جلو و پیشتهاد بده ؟ کی به نظرت؟

2810