2777
2789
عنوان

ازمون چند میلیارد کلاهبرداری شده

197 بازدید | 26 پست

شوهرم ی حرفا میزنه میترسم بخدا

میگه شرخر بفرستم درخونش بترسونتش یا بزنتش پیدا کنه فلانش کنه

میترسم از چاله بندازتمون توی چاه

چون قانون کاری برای ما نمیکنه شکایت کنیم چهار پنج سال طول میکشه اخرم قسطی میکنن براش چهارمیلیارد مارو ماهی ده میلیون پس بده

قانون با کلاهبرداراس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اره راست میگه قانون به ظاهر با شماس ولی مهلت به اون زیاد میده وپولتون را هم نابود میکنن....

ازماهم چندین سال پیش دزدی شد، ازطرف دولت پیداشدن، حتی تو تلویزیون هم نشونشون میداد تا چندوقت ، بعدهم پولهاروبلوکه کردن ولی دولت خورد یه اب هم روش ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اره راست میگه قانون به ظاهر با شماس ولی مهلت به اون زیاد میده وپولتون را هم نابود میکنن....ازماهم چن ...

ولی اگه همچین کاری کنه و بره بزنتش فلان سریع میان شوهرمو میندازن زندان

ولی اگه همچین کاری کنه و بره بزنتش فلان سریع میان شوهرمو میندازن زندان

نباید خودش بره ، باید به صورت ناشناس بره ، بعدهم زدن کاری را درست نمیکنه باید امارش را بگیرید و یه جوری وقتی حواسش نیست و خلافی کرد بندازیدش. توی دام ...مامورهارا هم بخرید و پول بدید تا کارتون را پیگیری کنن ....اگه ی وکیل کارکشته هم پیداکنید که عالیه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

این مدل کلاهبرداریا زیاد شده کلا. گاهی خونه های ویلایی قدیمی ک صاحبش ایران نیس یا فوت شده رو به چندنفر میفروشن حتما باید قبلش استعلام بگیرین چک کنین

الانم میشه شکایت کرد ازش پول رو میگیرن مگر اینکه داده باشه چیزی و زده باشه بنام کس دیگه ای ک بازم با ضررش محاسبه میشه و باید رد مال کنه

2810