2777
2789
عنوان

یه سوال خصوصی دارم در رابطه با یبوست😣

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 32 پست
واقعا یعنی یبوست بره تهوع بارداری هم میره؟من قرص دمیترون میخورم برا تهوعاخه سری قبل رفتم عذاب کشیدم ...

این تهوعه بنظر من دیگه فقط ویار نیست
آخه وقتی روده پر باشه فشار میاره به معده حالت تهوع میگیری

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگه س روز نرم کلییی خون میاد در زیاد و تا چند روز ایت تعداد روز برا من وحشتناکه

اخه من این روزا هیچی هم نمیتونستم بخورم در روز بزور یه وعده غذا واسه همین فک کنم طولانی شده و بخاطر یبوست دیر 

اها گرونم میدن حتما

دیگه چاره ای نیست نیم کیلو بگیر من از خودم نمیگم همین دکتر به من گفت ومنم امتحان کردم نتیجه هم دیدم من خودم مشکلم فراتر از مشکل شماست من مشکل روده دارم برای همین هیچ وقت نباید یوبس بشم 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
منم باردارم یبوست شدید دکتر گفت نصف شربت لاکسی ژا را با اب قاطی کن و بخور انجام دادم عالی بوداز اون ...

ببخشید نصف شربتو تو یه روز خوردی؟ همون روز هم اثر کرد؟

من الان بعد هشت روز دست و‌پام میلرزه بخام برم سرویس😫 لیدی میل چیه؟ قرص؟

دیگه چاره ای نیست نیم کیلو بگیر من از خودم نمیگم همین دکتر به من گفت ومنم امتحان کردم نتیجه هم دیدم ...

اره باید بگردم کدوم مغازه داره

ایشالا که پیدا کنم جواب بگیرم حتما دعات میکنم ممنونم ولی برای همین الان نمیدونم چ غلطی کنم

اره باید بگردم کدوم مغازه دارهایشالا که پیدا کنم جواب بگیرم حتما دعات میکنم ممنونم ولی برای همین الا ...

دوراز جونت برای الانت روغن زیتون بخور بعد خیلی راه برو آب ولرم تا میتونی بخور

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
ببخشید نصف شربتو تو یه روز خوردی؟ همون روز هم اثر کرد؟من الان بعد هشت روز دست و‌پام میلرزه بخام برم ...

بله چند ساعت بعد جواب داد 

لیدی میل یه چیزی شبیه شیر خشک اما تمام مواد مورد نیازجنین تامین میکنه وباعث رشدش میشه و یبوستم برطرف میکنه با طعم کاکائو بگیرین 

یه دکتر میگف اصل یبوست ازکمبودویتامین ب۱ ومنیزیم هست که اونم فقط وفقط توانجیر هست ازوقتی تودانجیر روناشتامیخورم خیس خوردشون وویتامیم ب۱ ومنیزیم مکملش رومیخورم اون روز وتاچندروز بعدش راحت میرپ دستشویی

2810