2777
2789
عنوان

چگونه خودمان را لوس کنیم 🍓

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 25 پست
خودمو میمالم بهش یا خدا چه خنده داره الان که نوشتمش

ما برعکس وقتی من الکی قهر میکنم اون میاد خودشو می‌ماله بهم البته مالوندن اونجوری نه ها 😂😂😂🤣مثلا بوسم میکنه بغل میکنه ولی من الکی قیافه میگیرم و بیشتر نار میکنم ولی وقتی دیدم مثل گربه خودشو می‌پیچونه به پر و پام دلم به حالش میسوزه و منم بغلش میکنم  

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای وقتی مقصرن چطور پا فشاری میکنن تا ازمون ی اره یا حرفی بشنون هی سوال میکنن من اون لحظه خر کیف میشم😁

من قهر باشم همسرم انگار دنیار و براش اتیش کشیدن مثل روانی ها میشه

وای وقتی مقصرن چطور پا فشاری میکنن تا ازمون ی اره یا حرفی بشنون هی سوال میکنن من اون لحظه خر کیف میش ...

اقا ما برعکسیم من بعضی وقتا که مقصرم انقد به پر و پاش میپیچم که باهام آشتی کنه اونم میزنه به بیخیالی ، ولی امان از روزی که اون مقصر باشه پدرشو در میارم 😂

اقا ما برعکسیم من بعضی وقتا که مقصرم انقد به پر و پاش میپیچم که باهام آشتی کنه اونم میزنه به بیخیالی ...

چه بامزه😂 مثل منی جوری رفتار میکنم انگار دیه قرار نیس اشتی کنیبم تازه اهنگ برو دیه هیچی بین ما نی اصلا پلی میکنم😂ایشونم متنفره ازاون اهنگ و خوانندش😐

چه بامزه😂 مثل منی جوری رفتار میکنم انگار دیه قرار نیس اشتی کنیبم تازه اهنگ برو دیه هیچی بین ما نی ا ...

🤣🤣🤣وای انگار دوس دختر دوس پسرین ، خدا ما خانما رو از مردا نگیره ، ما نباشیم کی رو اعصابشون راه میره 😂😂