2777
2789
عنوان

نیاز دارم بهتون

25 بازدید | 2 پست

سلام حالم خیلی بده .من یه خاله و یه زنعمو دارم شوهرم میگه اینا برا ما دعا گرفتن نمی‌دونم واقعا گرفتن یا نه ولی شوهرم جلو اونا خیلی خوبه و باهاشون خوب رفتار می‌کنه ولی پشت سر پیش من همش داره بهشون فش میده و خستم کرده کلا در روز یه ساعت میتونیم وقت بگذرونیم بقیش یا خوابه یا سر کار اون یک ساعت هم همش داره فش میده .امروز خیلی عصبیم کرد همش بهشون فش بد میده میگه ج.ن.د.ه 

من طرفداری اینارو نمیکنم میگم نمی‌خوام اصلا همچین فشی رو به زبون بیاری اونم از یه فشی بدش میاد میگه حق نداری بگی میگم این حرفه معنی همون میده امروز دعوامون شد میگه هر چی میکشیم زیر سر خالته تو طرفداری اینارو می‌کنی بخدا خستم از بس بخاطر اونا با من بدرفتاری کرده امروز بهش میکنم اونا به درک من نمیتوانم تو این فش رو بدی محکم با آرنج زد تو بازوم .اصلا هم جدی نمیگیره منو همش بهم می‌خنده الان اومدم خونه مادرم چه کار کنم

قهر نکنیا ،،،دعوا و بحث ولی سر دیگران دعوا رو نکش ب قهر برگرد خونه باهاش سرسنگین باش

خواهر جان سر سنگین بودن براش مهم نیست بعد یه هفته سر سنگین بودن تازه میگه چی شده چته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید