2777
2789
عنوان

امروز طلا خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2175 بازدید | 108 پست
یه تومن سیصد هزار سود گرفتهاونم با گرون شدن طلا جبران میشهبحرحال هر فروشنده ای بدون سود نمیتونه کاسب ...

یعنی چی یه تومن سیصد تومن    یعنی ۳۰ درصد سود  یعنی چی نمیفهمم   یه جای کار میلنگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی یه تومن سیصد تومن یعنی ۳۰ درصد سود یعنی چی نمیفهمم یه جای کار میلنگه

والا دیگه قاطی کردم😂 فقط میدونم از خریدم راضی هستم

اگع هم یا سودی گذاشته با گرون شدن طلا جبران میشه

اگه من النگو خریدم طلا فروش دو تومن سود گذاشته بود روش بعدش طلا گرون شد کلی سود کردم

2805
والا بخدا نننننبا یه دل ساده اومدم خریدم نشونتون زدم نظر بپرسم

میخوام برم میزاری یانه ؟ازبس سرده هی دارم طول میدم نرم بیرون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
انگشت اشاره یا نامزدی

نه همین ناخن منظورم خودانگیخته طوری بپوش سراون مجسمه طرف ناخن باشه  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

گرمی چند گرفتی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

خیلی نازه اسی‌مبارکت باشه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

واقعا پس نماداره واسه پس انداز برداشم کاری به شکلش نداشتم

اگ مس انداز بود باید کهنه میخریدی الان دیکه طلای دست دوم فقط سود توشه طلای نو اصلاضررم هس اتفاقا 

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

2810