2777
2789

لانه گزینی در حد لکه بینی 

اگر زیاد بشه پریودی میشه

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول علائم پریودی میبینی بعد لک لانه گزینی بعد دیگه اگه تهوعی چیزی باشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
2805
لانه گزینی در حد لکه بینی اگر زیاد بشه پریودی میشه

بیینید فک کنید من روز تخم گذاریم نزدیکی کردم اقدام داشتم بفرض

بفرض گرفت

مثلا دو هفته بعد وقت پریودیمه

اعلاعم بارداری از کی مشخص میشه توی بدن؟

بعد از پریود عقب افتاد؟

اول لانه گزینی مشکلت چیه؟

من ۳۰شهریور پاید مریود میشدم که نشدم و ۶مهر نزدیکی داشتم و ۷مهر یعنی روز بعد نزدیکی پریود شدم بعد اون حالت تهوع و حساسیت سینه اینا شروع شد و بتا دادم اول ۰۱/ ۰ بود وبعد یه هفته تکرار کردم ۱/۷۶بودهمین ماه که باید ۷م پریود میشدم و بجاش ۱۲م پریود  شدم خونریزی زیاد و لخته ۲روز داشتم بعدش لک شد و قهوه ای که فقط داخل واژن بود و ۱۷م بی بی گذاشتم منفی بود

و هنوزم حالت تهوع دارم و احساس سنگینی شکم و کمر درد

من ۳۰شهریور پاید مریود میشدم که نشدم و ۶مهر نزدیکی داشتم و ۷مهر یعنی روز بعد نزدیکی پریود شدم بعد او ...

با وجود پریودی امکان بارداری صفره لانه گزینی فقط لکه هست 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

با وجود پریودی امکان بارداری صفره لانه گزینی فقط لکه هست

مرسی عزیزم ایشالله که همینطور میگی باشه🥹و باردار نباشم 

پس عدد بتا میتونه دلیلی داشته باشه بره بالا بدون بارداری؟

حتی قهوه ای باشه و لخته هم پریودیه؟

برای من که پریودی شد

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

بیینید فک کنید من روز تخم گذاریم نزدیکی کردم اقدام داشتم بفرضبفرض گرفتمثلا دو هفته بعد وقت پریودیمها ...

مشخص نیست برای هر بدنی فرق داره 

یکی رو میشناختم همون ماه اول متوجه شد 

یکی دیگه هم که تو ماه پنجمش فهمید بارداره 

( پریود هم میشده)

وا کسی ک پریود شه ک حامله نیست🫤🫤🫤🫤

خب این بود😐 

واسه همین میگم هر بدنی فرق داره