2777
2789
عنوان

بچه ای که تو مدرسه بچه های دیگرو بزنه و اذیت کنه راهش چیه درست بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 26 پست
امیدارم بهزیستی این بچرو قبول کنه پدر و مادر بد داشتن از هرچیزی بدتره

منم تا چند روز پیش فکر میکردم بهزیستی چه جای خوبیه تا قضیه بهزیستیه کاشمرو خوندم الان به اونجام اطمینانی نیست خدا سرپرست بدو قسمت هیچ بچه ای نکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب این بچه شاید اوتیسم دارهفقط که پیش فعالی نیستبعدشم باید به روانشناس کودک نشونش بدن

یه مدتی با بازی های پی اس فور بازی میکرد که جمع کردن 

درسش هم خوبه هوشش خوبه اما همه بچه هارو اذیت می‌کنه همه ازش شاکی هستن

2805
منم اون قضیه رو شنیدم خدا به داد بچه برسه فقط

طفل معصوما چه گناهی کردن که باید توی چنین خونواده هایی بدنیا بیان یکی باباش مامانش میشه دکتر کارخونه دار یکی هم بیکار وگدا تا جایی که حتی از اون طفل معصوم سواستفاده می کنن میبرنشون تکدی گری حتی حاضرن چیزی بدن بهشون تا بیهوشش کنن به کارشون برسن آشغالای عوضی

طفل معصوما چه گناهی کردن که باید توی چنین خونواده هایی بدنیا بیان یکی باباش مامانش میشه دکتر کارخونه ...

خودشون کم بدبختن یه سری بچه دیگه رو هم بدبخت میکنن بابا بچه دار شدن به خدا کار شاخی نیست لازم نیست حتما همه بچه داشته باشن شرایطشو ندارید بچه دار نشید 

:|
خودشون کم بدبختن یه سری بچه دیگه رو هم بدبخت میکنن بابا بچه دار شدن به خدا کار شاخی نیست لازم نیست ح ...

از بس غصشونو می خورم از زندگی سیر شدم بخدا طفل معصومارو میبرن سطح شهر نا به هر نحوی شده واسشون نون بیارن جایی هم زنگ بزنیم مگه کسی جواب میده تا بدادشون برسن