2777
2789

بنظرم دومی خوبه اما اگ عروسیتم خاصه وگرن همه رنگای مختلفشو صددرصد میپوشن

تو کشورای خارجی بقیه ساده میان تا عروس ب چشم بیاد مثلا تو کره جنوبی اکثرا باید مهمونا با لباس رسمی برن عروسی مثلا کت دامن،کت شلوار و اینا اینطوره ک عروس با یه لباس ساده سفید هم تو چشم میمونه

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا هیپ دیپ مسخص نیست زیر این همه لایه و هیپ دیپ داشتنم اصلا زشت نیست

هیپ دیپ قشنگه من ندارم اینجور لباسا تو تنم بده.باید برم ژل بزنم ماکسی میپوشم بالاتنه گنده پایین تنه چوس مثقال

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
دومیه خوبه به شرطی که خوش اندام باشی.هیپ دیپت پر باشه

حالا هیپ دیپ هم پر نباشه پروتز فیکش اومده مث پرو.تز فیک با.سن میمونه

اسفنجه

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

هیپ دیپ قشنگه من ندارم اینجور لباسا تو تنم بده.باید برم ژل بزنم ماکسی میپوشم بالاتنه گنده پایین تنه ...

اون هیپ دیپ نیست که عزبزم😂اگه پایین تنت کلا کوچیکه باید درستش کنی هیپ دیپ یه چند سانت فرو رفتگی بیس نیست اصلا زشت نمیکنه

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
حالا هیپ دیپ هم پر نباشه پروتز فیکش اومده مث پرو.تز فیک با.سن میمونهاسفنجه

اره اینم میشه راست میگی

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
خوب نیست ینی؟ پفی هم انتخاب کردم الان میزارم

مهمونای اینجا رو ک میشناسی دیگ کلی هنر کنن رنگ سفید نخرن ولی تمام تلاششونو میکنن از عروس بهتر دیده بشن🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

اون هیپ دیپ نیست که عزبزم😂اگه پایین تنت کلا کوچیکه باید درستش کنی هیپ دیپ یه چند سانت فرو رفتگی بیس ...

واسه من همون فرو رفتگیم زیاده نزار لخت بشم عکس بگیرما😂😂😂😂😂

2810