2777
2789

یه فروشگاه زنجیره ایی زدن سر کوچمون خیلی تخفیف داره و قیمتاش خوبه

منم چون یسری خریدا خونمون با منه هی میرم اونجا خرید میکنم

یکی از فروشنده هاش یه پسریه قبلا همسایه دیوار به دیوار ما بودن موقعی ک بچه بودیم الان دیگ‌من ۲۲ سالمه اون ۲۵

حالا من تقریبا یه روز درمیون‌میرم اونجا گاهی خرید میکنم 

پسره قبلا با دوست من رفیق یود منم از رابطشون خبر داشتم اون قبلاها

حالا من‌میرم اونجا خرید گاهی یواشکی از بین قفسه ها نگاه میکنه بعضی وقتا هم خیلی زایع رفتار میکنه مثلا منو ندیده نگا در و دیوار میکنه

البته ما اینجا یه خونه دیگ‌داریم من‌میام ک فکر نکنم‌ اون خبر داشته باشه ما این شهرکه خونه داریم

حس‌میکنم زشته میرم اونجا خرید ، یبار فکر نکنه بخاطر اون میرم

بد نیس میرم؟؟؟

طرفمون‌دیگ فروشگاه نیس ک برم مگه نه نمیرفتم اونجا

هر بار هم وسایل خونه و اشپزی تقریبا زیاد میخرم ینی نمیرم مثلا یه وسیله تنها بخرم

بنظرتون بده؟؟؟نظرتونو میگید بچها

خب هرموقع رفتی بهش رو نده اصلا انگار ک نمیبینیش

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نگاش نکنی و بی تفاوت باشی سرت به کارت باشه خودش متوجه میشه  شاید اولش براش سو تفاهم بشه ولی کم کم ک رفتارتون ببینه خودش متوجه میشه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
یروز در میون مبری یه عامله وسیله میخری؟مصرف خونتون انقد زیاده؟خب یبار برو به اندازه یک ماه بخر قشنگ

نه حالا یک روز درمیون حتما

مثلا دیروز رفتم ، امروز صب رفتم ولی دو هفته بود نرفته بودم

حالا هر سری کار داشته باشم میرم

نگاش نکنی و بی تفاوت باشی سرت به کارت باشه خودش متوجه میشه شاید اولش براش سو تفاهم بشه ولی کم کم ک ...

دلم‌میخاد یجور بفهمه ما اینجا خونه داریم و من اینجام

فک‌نکنه بخاطر اون میرم

2810