2777
2789

من چهره اجتماعیم بد نیست یعنی ادم مرتبی ام چهره امم عادیه امروز با دوستام داشتم برمیگشتم  بین ۵ تا دختر  ۳ تا پسر بیشعور از رو به رو میومدن 

تا رسیدن به من نگاه کردم جیغ زدن گفتن سبحان الله 

جوری ک کل چارراه برگشت مارو  نگاه کرد هر سه باهم 

دوستامم کلا خوش خندن خندیدن 

من حس میکنم جلوی دوستام خار شدم اخه بین ا نهمه دختر راست اعتماد به نفس منو هدف گرفتن  اعصابم خورد شد من زبونم نداشتم ک چار تا فحش بارشون کنم فقط شکه شدم و نگاه کردم

دلیل کارشون چب بوده 

ذهنم درگیر شدا 

هنوزم بعد این همه سال ، نفهمیدی که پسرا برا جلب توجه هر کاری میکنن

اصلا تیپ و قیافه و سن و شخصیت طرف مقابل براشون مهم نیست

فقط دختر باشه کافیه براشون

پیر و جوون هم ندارن ، هم پسرای جوون ، هم پیرمرداشون ، هم پسربچه هاشون از این کارا میکنن

🌹 به استثنای مردای خوب مون 🙏🏻🌹

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوزم بعد این همه سال ، نفهمیدی که پسرا برا جلب توجه هر کاری میکنناصلا تیپ و قیافه و سن و شخصیت طرف ...

بابا خب اخه مگه میشه یکسره من باشم اونی ک بهش گیر میدن 

ی سری دیگه ام  توی پارک دست همه اب هویج بود با دوستام بودم 

یک پسره اومد زد زیر ابهویجم همش ریخت رو زمین و لباسم! 

اخه چرا بیشعورا رو جذب میکنم

بعید نیست باور کن اینقدر ناراحت شدم شایدم چون بی زبونم زور میگن بهم

اگه خودت فک میکنی خوشگلی که ، میتونه از حسودی باشه. میتونه از دوست داشتنشون باشه! پسرا کسی رو که دوسش داشته باشن سر به سرش میزارن. حالا باز بستگی داره دقیقا چطور بات برخورد کرده باشن