2777
2789

سلام بچه ها نمیدونستم باردارم لیزر بیکنی بادستگاه الکساندرا ۲۰۲۲ انجام دادم ۴ هفتم بود اون موقع 

الان خیلی نگرانم کسی تجربه ی اینجوری داره چیشد بچتون سالم بود 

لطفا راهنمایی کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم ولی خیلی خطرناکه شنیدم البته 

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

2805
خطر نداره ولی از این ب بعد باید با مشورت پزشک‌بریچون‌هورمونات بهم‌میریزه

نه دیگه نمیرم همین که بدونم برای جنینم مشکل ایجاد نمیشه خیالم راحت شه بسمه🥲

آره بابا بد به دلت راه نده 

من 7هفته و 1روز فهمیدم باردارم 

از زعفران گرفته تا بلند کردن مبل ها و خونه تکونی و پیاده روی و سوار شدن سورتمه تو شهربازی، رفتن به دندان پزشکی،

رو انجام داده بوذم هیچی نشد بچه ای که بخواد بمونه میمونه اونی هم که خدا نخواد نمیمونه 

الانم آقا پسرم به دنیا اومده 53روزش هست دهنم رو سرویس کرده 

بد به دلت راه نده 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

با دکترت مشورت کن حتما آزمایش NIPT هم انجام بده هفته ۱۰ به بعد باید انجام بدی سنوت هم میوفته تو هفته ۱۲ یا ۱۳,

و منی که قبل هر لیزر بی بی چک میزدم یا میزاشتم بعد اتمام پریودی میرفتم چرا حواستو جمع نکردی آخه

بله منم بهمین خاطر نگرانم

برو دکتر حالاازش بپرس 

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

نه دیگه نمیرم همین که بدونم برای جنینم مشکل ایجاد نمیشه خیالم راحت شه بسمه🥲

مبارک باشه عزیزم

چند جلسه تا الان رفتی لیزر؟

چند مدته

برو روشن شدن پوست هم جواب داد؟

آنکه یارش رفته داند حال آذر ماه را 🙂
2810