2777
2789

بچها من قیافم معمولیه  ادم مرتبی ام هستم اتو کشیده و اینام 

امروز داشتم پیاده برمگشتم با دوستام 

یک سری پسرم داشتن از رو به رو میومدن 

اومدن نزدیک به چهره ام نگاه کردن بعد جیغ زدن گفتن سبحان الله  

من خودم ترسیدم اولش از صداشون بعدش گفتم بسم الله  هیچی نگفتم 

اخه ادم لالی ام خیلی ناراحت شدم 

همش حس میکنم چهره ام مشکلی داشنه اخه ۵ تا دختر بودیم چرا به من‌گیر دادن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا کن یچی بگم چند سال پیش با دوستم داشتیم از بازار برمیگشتیم  دوستم تازه دماغشو عمل کرده بود یهو یه پسری که با دوستاش بود برگشت به دوستم گفت عه دماغشو ختنه کرده😂😂 اونو گفتم ک بگم پسرا با دوستاشون ک هستن حس بامزگیشون گل میکنه یچی میگن برا خودشون

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
سبحان الله وقتی میگن که چیز خوبی دیدن .اعوذ بالله برعکسشه 😓

اینا گفتن سبحان الله 

نمیدونم تعریف بوده منظورشون یا تخریب 

چون جیغ زدن من به تخریب گرفتم 

ی جور ک کل خیابون برگشتن منو نگاه کردن

چون تو توجهشون رو از همه بیشتر حلب کردی.

امضات🤨

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اینا گفتن سبحان الله نمیدونم تعریف بوده منظورشون یا تخریب چون جیغ زدن من به تخریب گرفتم ی جور ک کل خ ...

از مدرسه میومدی؟

خوش نمک بازیشون گل کرده بوده 

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
2810