2777
2789
عنوان

بیماری اگزما

29 بازدید | 3 پست

سلام اگزمای دست دارم بیشتر از ده ساله با درمان دارویی و کرم خوب نشده. کسی با طب سنتی مشکلش حل شده راهنمایی کنه  که اگر طب سنتی میتونه جواب بده امتحان کنم 

سلام عزیزم چه خوب شد تاپیک شمارو دیدم. مادرم دستاش اگزما داره دوتا دستاش افتاد الان خوب شد فقط جای لکه مونده کمرنگ ولی بدنش دونه میریزه میخاره از چیه؟؟ هرچی اگزما داره دونه هم میریزه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم دو سه سال هم شدید شده بود الان خداروشکر خوبه ولی خودمم مراعات میکنم با دستکش ظرف میشورم مایع دستشویی استفاده نمیکنم بجاش با صابون بادام دستام رو میشورم وقتی هم فعال بود زیر دستکش آشپزخونه دستکش نخی میپوشیدم به میوه ها دست نمی زدم و با دستکش پوست می گرفتم و خرد میکردم دیگه کلا باید مراعات کنی پماد ویتامین آ د هم خوبه مرتب چرب کن باهاش

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰