2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 42 پست
نه برای سرویس بهداشتی دردی نداری ،و اینکه سیر طبیعی بدن همیشه برای بدن راحت تره.دردش دائمی نیست ،مثل ...

راستش من از سزارین این مشکلات ک میگین ندیدم 

از نظر روانشناسی هم الان میگن سزارین برای بچه بهتره

و متاسفانه خانومای ایرانی ورزش و تحرک کافی برای زایمان طبیعی ندارن و جدای از اون هم توی بیمارستان اصلا به خانومی ک طبیعی زایمان میکنه توجه کافی ندارن همینا عامل سخت تر شدنش شدن...

بازم ممنون ک نظرتون گفتین 🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه به زور میشه گفت زایمان طبیعی رو انتخاب کن،نه سزارین.

تجربه ها متفاوته.

هرکسی هم از تجربه خودش راضی باشه اون رو توصیه میکنه.

در هر دو صورت چه  طبیعی چه سزارین عمل سختی انجام میشه.مگه میشه تولد بچه راحت و مثل آب خوردن باشه؟؟؟

هر کدوم عوارض خودش رو داره و مزایای خودش رو‌

2805
چرا سزارین برای بچه بهتره؟ جالب شد برام.اگر دوست داشتین توضیح بدین.

اگه شنیده باشین میگن بچه ها درد متوجه نمیشن 

ک الان ثابت شده متوجه میشن و در اینده اون بچه هم تاثیر گزاره ...چون روند زایمان طبیعی برای بچه بسیار دردناکه از این جهت میگن سزارین بهتره

البته ک برای ریه ها هم طبیعی بهتره که بازم به مراتب میگن اثار دومی کمتر از اولیه

عزیزم ویس های دکترهلاکویی از نرم افزار کست باکس پرورش فرزند اگه اشتباه نکنم تولد تا 3 سالگی فکر میکن ...

هلاکویی جامعه شناس هست. نه پزشکه، نه محقق علوم زیستی و نه روانشناس کودک. من رفرنس علمی ش رو میخوام. 

شنیدم میگن یکسری باکتری ها لازمه برای سلامتی بدن که فقط از طریق طبیعی امکانش هست.

بله باکتری های روده ی بچه که خیلی در وضعیت سلامتی تاثیر دارن در حالتی که با زایمان طبیعی به دنیا اومده باشه مشابه باکتری های روده ی مادر میشه. وقتی بچه با سزارین به دنیا میاد باکتری های روده ش شبیه به باکتری های پوست مادر و محیط بیمارستان میشه.