2777
2789

ولی جذب بدنم نمیشه 

چیکار کنم؟شنیدم باید با ویتامین سی بخورم 

غیر از پرتقال چیا ویتامین سی دارن ؟؟؟

یعنی همزمان که قرص میخورم اون میوه ایی که ویتامین سی داره هم بخورم 

ناشتا میخورم تا یکی دوساعت بعد صبحونه میخورم 

تورو خدا کمکم کنید 🥺

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

با معده تقریبا خالی باید بخوری آخر شب قبل از خواب  همراه با پرتقال یا آب پرتقال یالیمو شیرین یا ترش یا سیب درختی یا کیوی 

یا اینکه از قرص آهنهایی که ترکیبات فولیک اسید و ویتامین‌های گروه B و ویتامین سی دارن مثل ففول پلاس 

و اینکه یکساعت و نیم قبل و دوساعت بعدش نباید چای و شیر و ماست و لبنیات بخوری چون کلسیم مانع جذب آهن میشه 

یک قاشق عسل اصل و یک لیموترش و به یک لیوان آب اضافه کن و بخور برای کم خونی خوبه میتونی بعد از قرص هم بخوری خوشمزست 

آب عدس همراه لیمو ترش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با معده تقریبا خالی باید بخوری آخر شب قبل از خواب همراه با پرتقال یا آب پرتقال یالیمو شیرین یا ترش ...

مرسی عزیزم حتما میخورم 

قرصم کپسول فروسیس هست 

ویتامین ب ۱۲وب ۹ هم روش نوشته که داره 

خوبه یا عوض کنم قرصمو؟کم خونی شدید دارم 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
مرسی عزیزم حتما میخورم قرصم کپسول فروسیس هست ویتامین ب ۱۲وب ۹ هم روش نوشته که داره خوبه یا عوض کنم ق ...

من یه قرص ففول پلاس دارم سه ماه پیش ۱۷۰ت بسته سی عددی خریدم کپسول هست  شرکت تولید دارو پارس هست تحت لیسانس اینترفام امر یکا

ببین حتما ویتامین سی و اسید فولیک و گروهBرو داشته باشه 

بعضی ازقرص های آهن برای بارداری و بعضیهاشون برای افراد عادی هست.بعضیهاشون دوز آهنشون ۲۷ میلی گرمه بعضیهاشون ۶۰ میلی گرمه معادل آهن دو ظرفیتی 

بهتره با پزشک مشورت کنی بعضیهاشون هم روشون نوشته با معده پر بخورید 

ولی معمولا قرص آهن رو با معده تقریبا خالی با مقدار زیا هب میخورن 

من یه قرص ففول پلاس دارم سه ماه پیش ۱۷۰ت بسته سی عددی خریدم کپسول هست شرکت تولید دارو پارس هست تحت ...

ممنونم عزیزم