2777
2789
عنوان

آقا بسه چقدر تبعیض جنسیتی

119 بازدید | 12 پست

چقدر مشکلتون اینه که: پسرا درک نمیکنن دخترا وقتی پریودن چقدر درد میکشن

یا: دخترا درک نمیکنن وقتی به بی*ضه هامون ضربه میخوره چه حسی اون موقع داریم یا یهو میمیریم و زنده میشیم و کلی سسشعره دیگه

خدایییییی بسه به خودتون بیاین ما انسانیم خجالت بکشید از خودتون ما باید پشته هم باشیم نه مقابله هم من خودم از سرباز اجباری و حجابه اجباری متنفرم

این انسان های پستی که مسئوله ما هستن این کارارو با ما کردن که وقتی چیزی نمیدونیم بیوفتیم به جونه هم هی نگید تو درک نمیکنی تو نمیتونی بفهمی هر انسانی اگر واقعا انسان باشه میتونه طرف مقابلش رو درک کنه

باورم نمیشه که شماهایی که این حرف هارو یا این کار هارو میکنید انسان باشید💔

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چرا بخش اولو دوم متن به هم ربطی نداشتن؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

متنتو نخوندم اما این مشکل ریشه ایه مشکل یه جامعه اس حتی ایرانی یا مرد شرقی که خارج زندگی میکنه باشه باز هم فکرش همینطوره مشکل از تربیت و فرهنگ جامعه ی عقب افتاده س اگه واقعا شرایطش داری از ایران برو منم مثل شمام 

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
قیمه ها رو ریختم تو ماستا

خوشحالم که خودتونم متوجه شدین

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
متنتو نخوندم اما این مشکل ریشه ایه مشکل یه جامعه اس حتی ایرانی یا مرد شرقی که خارج زندگی میکنه باشه ...

اگه اون زمانی که اون خانمه گفت ناراحتی از ایران برو میرفتم الان اوضاعم عالی بود

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...

😂 البته قصدم اشاره به دو تا موضوع کلی بود نوشتارم خوب نیس...

روش کار کنین😂

اصلا به هم ربط نداشتن و فقط باعث سردرگمی خواننده متن شدن