دوستان یکماهه اینجوریه کمرنگ میشه بعد غروب باز شروع میکنه ب قرمز شدن.
عکسشم میذارم کمکم کنید توروخدا😭 دکتر بردم کلوتریمازول و کالاندولا داد اما تاثیر نداشت بتامتازون زدم بی فایده زینک زدم بی فایده هیدروکوتیزون بی فایده درمونده شدم مسلمونا کمکم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تریامسینولون با مشورت پزشک بزن خیلی خوبه ولی حتما با پزشک مشورت کن
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
ولی کلا هر نوع پوشکی استفاده می کنید، بعد از تعویض پوشک، حداقل ١٠ دقیقه اجازه بدین بچه بدون پوشک باشه. اگر هنوز راه نمیره بگذارید روی یک تشکچه عایق و اگر راه میره خودتون مراقب باشید که خونه را کثیف نکنه.
زود به زود هم پوشک را عوض کنید.
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
هر بار بعد تعویض حتما با اب بشور و پارچه نخی خشک کن
و وازلین بزن و پوشک کن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.