2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خب به اندازه غذای خونه که خوب نیست

خب پس تو برنج براش شوید یا ماش بریز  ضد باد هست برا شیرش که بچه دلرد نگیره...

پسته خام و فندق هم نفاخن

پیاز و سبزی و کاهو نفاخن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

سبزی نبر عزیزم  یه ظرف کاچی ببر یا ارده شیره که گرم و مقوی هست

دست گلت درد نکنه

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
جدی نمیدونستم پسته نفخ داره میخاستم پسته و بادوم و فندق و گردو ببرم

ببین من خودم چهل روزه زایمان کردم نوزادم خیلی آروم بود بعد کولیک گرفت گریه میکنه برا اینه که اول رعایت نکردم یعنی نمیدونستم چی نباید بخورم فقط حبوباتو فکر میکردم نفخ دارن

بعد دیدم خیلی چیزا بده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
2810