2777
2789
یعنی طاسمه هست و باطل نشده ولی روش اثر نمیکنه؟

اصلااا براش چیزی ب اسم طلسم وجود نداره

میگن اگه به راز قرآن و (یس) و کلماتی مثل این پی ببری عمرا اگه سمت چیزی جز خدا بری

اگه بدونین بسم الله رحمن الرحیم که میگیم چقد خوبه

وقتی میگیم بسم الله الرحمن الرحیم مثل دیواره 

شما وقتی تو اتاقتی کسی از اونور دیوار نمیتونه بهتون آسیب بزنه 

بسم الله الرحمن الرحیم دقیقا همین دیواره که مثال زدم🙂

البته حرف من نیست

حرف چند تا از بزرگانه که روی قران کلی تحقیق کردن...

آدمارو با گردش زمان بشناس، نه چرخش زبان...

میدونم میگم طلسمه هست و باطل نیست؟؟؟؟ یا باطل میشهمثلا از یکی بپرسی طلسم دارم میگه داری ولی روت اثر ...

باطل میشه 

یک سری اعمال مومن باعث دفع سحر میشه 

اونها هم در معرض هستند 

به همین خاطر هست که می‌گند مدام باید سوره ی ناس رو بخونیم و حرز امام جواد علیه السلام داشته باشیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مومنم پس چرا هست

از کجا معلوم که مؤمنی اسی جان؟ 🤷‍♀️

شخص مؤمن تمام اعمال و رفتارش موجّه هست.نمازش رو اوّل وقت و با حضور قلب می خونه.مؤمن بودن به این آسونیا نیست.کسی که انرژی منفی روش اثر نمی ذاره ، از نظر معنوی ریاضت کشیده که تونسته به اون مرحله برسه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
2805
عزیزم خدا کلی حرف دیگه هم زده منتها شما فقط یه چیزی شنیدین

خب شما که فقط نشنیدی و دیدی براماهم بگوچی دیدی

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
خدا مومنارو تو قران اینجوری توصیف میکنه نه ترسی برای انهاست و نه اندوهگین میشوند...کسی ک مومن واقعی ...

عزیزم هرایه تفسیر خاص خودشو داره…. این تفسیر شما نادرسته

حضرت زهرا ناراحت نمیشد امام علی چی؟ اها اونا ناراحت نمیشدن

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

از کجا معلوم که مؤمنی اسی جان؟ 🤷‍♀️شخص مؤمن تمام اعمال و رفتارش موجّه هست.نمازش رو اوّل وقت و با حض ...

نمیدونم والا چی بگم ریا نباشه؟

نمازم اول وقته

دل کسیو نمیشکنم حق الناس نمیکنم

سعی میکنم کلااات گناه نکنم اصلا

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

اگ واقعا طلسم نیس پس چرا ی چیزای جور نمیشه مث ازدواج. پس بستن بخت چیه

بعضی وقتا از بستگی بخت و طلسم نیست.تقدیر شخص این جوریه و باید قبولش کنه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.