2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی باهام یکی به دو میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 68 پست
به نظرم برات مهم نباشه این جوری بدتر اعصاب خودتو خورد می‌کنی .چکارش داری کار خودتو بکن .وقتی ببینه ک ...

ببین چند ساله عروسشم و کار خودمو میکنم ولی براش فرقی نداره حرفشو میزنه چه تحقیرش کنن چه بی احترامی بشه بهش عادت کرده حرف بزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا تقصیر شوهرته عزیزم جوری باید مدیریت کنه مادرش دخالت نکنه و بهم بی احترامی نکنید . یعنی باید با مادرش صحبت کنه و حق به جانب باشه ، توام باهاش کل کل نکن کار خودتو کن . تو مهمونی هم بی احترامی می‌کنه بهت پیشش نشین

ناراحت نشیا اما بنظرم این تویی که سیاست نداری! چرا مادر شوهر باید بفهمه میرم ناخن میکارم؟ چرا مادرشوهر از کادو شوهرم خبر داره؟ اتفاقا تو خودت هم حوصله داری باهاش سروکله میزنی نمیخای سروکله بزنی؟ بهش اهمیت نده چجوری... تیکه انداخت خودتو مشغول کن با گوشی و .. زیاد نرو خونشون برو دنبال کارای خودت رو نده

2805

ببین کلا جر و بحثو بزار کنار ..

وقتی جواب بدی هی ادامه پیدا میکنه بعد خودخوری و اعصاب خوردیه بعدش بیشتره ..کل فکر و ذکرت میشه چرا اینو گف چرا من این گفتم اونو نگفتم..

ولی سکوت کنی جواب ندی اعصابخوردیش کمتره

یه بار امتحان کن

تقصیر شماست بلد نیست چطور رفتار کنی وقتی میگه برای پسرم کادو بخر بگو مرسی ازتون که اینقدر به فکر این ...

بدتر میشه خب 

بعدا راجب هر چیزی نظر میده 

اون روز بهم میگه خونتونو خوب تمیز نمیکنی برو یه خونه ۵۰ متری بشین 

وای دقیقا اینم اینطوره مریضم هستا ولی نمیکشه کنار میدونم آخرش رو دستا من میمونه

مادرشوهر من  چند شب پیش  موند خونه ما  وای  من   هر کاری  با بچم  شوهرم  میکردم  این تز میداد  انقدر  دخالت کرد  دلم میخواست  خفش  کنم درسته من اصلا  توجه نمیکنم به حرفاش  ولی   همون صداش  عین  مته رو مخه

میریزم تو خودم مریض میشم آخه حرص میخورم

می فهمم ولی زیاد طول نمیکشه همه چی عوض میشه. ما قرار نیست خودمون رو قربانی رفتارای اشتباه دیگران کنیم. عینه خودش جواب بدی اون بدتر میکنه. جواب ندی میگه میگه تا خسته میشه. بعد میگه عروسمون کلاس میزاره 

از مادرشوهر این مدلی فامیل درنمیاد

هرشب عزیزم مگه چه خبره هفته ای یکبار کافی هست با این روند هیچ زمان احترام و ادب بین شما در اعتدال قر ...

چیکار کنم توروخدا 

مامانم هعی زنگ میزنه هر شب اونجاییم دیگه نمیتونم بگم خونه مامان تو نریم

بدتر میشه خب بعدا راجب هر چیزی نظر میده اون روز بهم میگه خونتونو خوب تمیز نمیکنی برو یه خونه ۵۰ متری ...

اون میگه که شما جوش بیاری حرص بخوری دلش خنک بشه 

وقتی ببینه هرکاری می‌کنه شما باز مادرشوهرش به چشم یه آدم مهربون میبینی و تیکه هاشو حتی متوجه نمیشی اونی که حرص میخوره ایشونه

وای دقیقا اینم اینطوره مریضم هستا ولی نمیکشه کنار میدونم آخرش رو دستا من میمونه

نباید زیاد رفت و آمد کنی وصمیمت زیاد باشه هر چی کمتر رفت و آمد کنی کمتر بحث پیش میاد مادرشوهر منم تو‌هر چیزی دخالت می‌کنه ونظر میده من اهمیت نمیدم ولی افتضاح زیاد حرف میزنه همه ازش فراری هستن اینقدرم حسوده یه طلا بندازم همش چشمش میمونه رو‌طلام 

چیکار کنم توروخدا مامانم هعی زنگ میزنه هر شب اونجاییم دیگه نمیتونم بگم خونه مامان تو نریم

یکباره کم نکن این ارتباط 

مثلا بگو کار دارم مهمان دارم بیرونم بشه دو روز یکبار بعد چهار روز 

نهایت دیگه هفته ای یک تا دو بار رفت و آمد کنید 

زیادیش واقعاً جالب نیست 

حتی با خانواده خود آدم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اینجا تقصیر شوهرته عزیزم جوری باید مدیریت کنه مادرش دخالت نکنه و بهم بی احترامی نکنید . یعنی باید با ...

ببین صد بار بهش تذکر داده شوهرشم بهش میگه دخالت نکن خودشون هرچی صلاح میدونن ولی باز نظر نده میمیره

2810