2777
2789
عنوان

حس میکنم متوجه علاقم شده☹️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 120 پست
شروع که خودش کرد پیاموحتی اول نمیشناختمش واسه یه چیزی اومد سوال کرد همون ترمای اول

اون شروع منظورم نیست

یه رابطه هم یه نقطه شروع نداره

شروع ارتباط عاطفی و نشون دادن عشق منظورمه 

نشون دادن ضعف از نبود طرف منظورمه

امید بذر هویت ماست 💚🌱
نگران نباش از خدا بخواه اگر قسمتت نیس ی نشونه بفرسته

من بیشتر دعا میکنم علاقمند بشه و بیاد جلو به طرز خیری🥲 رو خیر بودن و خیر شونشم تاکید دارم

حداقل اینجوری تصمیم گیرنده میشه من

میتونم یکم بیشتر بشناسمش و حداقل حسرت به دل نمونم که این همه مدت علاقه یکطرفه داشتم و خودمو داغون کردم و طرفم هیچ به هیچ.

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه گفتی چت میکردیم

اره ولی نه اونجوری

رسمی و تو چارچوب راجب درس و دانشگاه و اینا

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
من بیشتر دعا میکنم علاقمند بشه و بیاد جلو به طرز خیری🥲 رو خیر بودن و خیر شونشم تاکید دارم حداقل این ...

منم اینو ازخدا میخاستم ولی گاهی نباید اصرار و پافشاری کنی به صلاح نیس خدا بیشتر میدونه من خیلی طول کشید تا اینو فهمیدم باتمام وجود میخاستمش خیلی زیاد

او جان می دهد به تن خسته ام...

خب عزیزم بهش دلنبد میدونم سخته دلت شکسته میشع

دیگه یکساله وضعم همینه🥲

منم اینو ازخدا میخاستم ولی گاهی نباید اصرار و پافشاری کنی به صلاح نیس خدا بیشتر میدونه من خیلی طول ک ...

🥲🥲🥲

🥲🥲🥲

بکش بیرون ازش بکش بیروننننن

پسرا مثل ما خجالتی نیستن علاقشونو نگن

یا فراموشش کن یا اگ مغزت قبول نمیکنه بهش بگو اون موقع مغزت قبول میکنه

او جان می دهد به تن خسته ام...

بکش بیرون ازش بکش بیرونننننپسرا مثل ما خجالتی نیستن علاقشونو نگنیا فراموشش کن یا اگ مغزت قبول نمیکنه ...

این جمله آخره چه درد داشت🥲

بکش بیرون ازش بکش بیرونننننپسرا مثل ما خجالتی نیستن علاقشونو نگنیا فراموشش کن یا اگ مغزت قبول نمیکنه ...

اصلا طبع شعر و متن پیدا کردم از وقتی اینجوری شدم🥲

ازش بت نساز وقتی میشناسیش میفهمی تحفه ایم نبود

تحفه ای که نیست

ولی خب

2810