2777
2789
عنوان

ناهار چی دارید ایده بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 49 پست
وییی خب تغییر بده با یه چیزایی طعمش رو ؟! نمیشه؟

شیطونه میگه سالاد ماکارونیو تو سبد بگیرم زیر اب بعد با پیاز داغو رب مزه دارش کنم بشه ماکارونی خودمون😂😂ایا بکنم یا نکنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیرون برا که زنگ میزنی برات غذا میارن دیگه....

اها 😁😂

من الان یک هفته غذا از بیرون گرفتیم 

از وقتی باردار شدم وضع همینه... دیگه میخوام امروز خودم درست کنم ولی نمیدونم چی 

دلم قرمه سبزی هامو میخواد🥲

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

گشنممهههههههههه😭😭😭😭😭

من تخم مرغ ابپز بدون نون خوردم😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

2805
نوش جونت چند هفته ای

۱۳ هفته شما چی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۳۰ هفته 🥵

نصف راهو رفتی ده هفته دیگه مونده😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بچه دوممه سزارینیم هشت هفته دیگه خلاصم ولی ذوقی ندارم خواهر

چرا نداری🥲 جنسیت یکیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا نداری🥲 جنسیت یکیه؟

جفتشون دخترن 

ولی از نظر روحی خراب خرابم 

حوصله بچه داری ندارم 

افسردگی و اضطراب شدید دارم 

تازه خواهرمو از دست دادم از زندگی ناامیدم 

هیچ کسم بهم تبریک نگفت چون بچم دومم هم دختره 

البته به درک مهم نیست مگه تبریک بگن چه گلی به سرم میزنن 

خدا کنه سالم باشه 

جفتشون دخترن ولی از نظر روحی خراب خرابم حوصله بچه داری ندارم افسردگی و اضطراب شدید دارم تازه خواهرمو ...

عزیزم تسلیت میگم انشالله سالمو سلامت بغل بگیریش

قدر دخترو بدون عزیزم خیلیا در حسرت مادر شدنن

خود من ۱۲ سال طول کشید تا مادر شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قورمه مادرم

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

جفتشون دخترن ولی از نظر روحی خراب خرابم حوصله بچه داری ندارم افسردگی و اضطراب شدید دارم تازه خواهرمو ...

دوتادختر پشت هم ک چیزی نیس چقدر یه عده بی ادبن 

خوبه ۵مین دخترت نیامده ها اینوبدون خداهرکسو خیلی دوسداره بهش دخترمیده

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

2810