2777
2789
عنوان

پوستم افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 22 پست
فدات گلم❤تاپیک قبلتم خوندم سنی نداری که انقدر خودتو غصه دار کردی تازه اول راهی به خودت برس به ارامشت ...

بخدا حس میکنم خدا ولم کرده اصلا هر چی بدبیاری و بدبختیه تو زندگی منه صبح تا شب گریه میکنم هیشکی حمایتم نمیکنه خیلی خستم 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بخدا حس میکنم خدا ولم کرده اصلا هر چی بدبیاری و بدبختیه تو زندگی منه صبح تا شب گریه میکنم هیشکی حمای ...

عزیزدلم خدا بد واسه بنده هاش نمیخاد این بنده هان که بد همدیگه رو میخان خدا راهشو بهت نشون داده بود شما زمینو دادین به یه مار هفت خط که به حق خودشم راضی نبوده فکر کرده یه خونه بده بشینین حله 

الان اون زمین شمارو ساخته با وام ازدواجتون و نشستن توش اونجا غصبیه حرومه براشون مطمعن باش پول دوا درمونشون میشه و از همه بدتر شوهری که پشت ادمو نداره حامی نیس. 

نمیتونی شکایت کنی از پدر شوهرت؟؟؟

کاش حداقل یه معامله بینتون انجام میدادین که فلان مبلغو دادین بهش بابت زمین و هر دو طرف امضا میکردین که حالا نزنه زیر حرفش اینکارو چرا انجام ندادین عزیزم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم خدا بد واسه بنده هاش نمیخاد این بنده هان که بد همدیگه رو میخان خدا راهشو بهت نشون داده بود ش ...

شوهرم گفت بابامه فلانه روم نمیشه امضا بگیرم فلان بیسار 

ولی راس میگی حرومه من که راضی نیستم با این درآمد کم شوهرم شاید بگم باورت نشه کلا ماهی 4 ملیون پول میگیره بقیه‌ش میمونه پیش صاحبکار با اون 4 تومن هم باید دکتر بریم هم تعمیر ماشین تعمیر چرخ خیاطیای شوهرم و خرید نخ و سوزن هم قسط همون وامی که خودن یه آبم روش باید بدیم هیچی نمی‌مونه از عید تا حالا یه جوراب برا خودم نخریدم راضی نیستم بخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

شوهرم گفت بابامه فلانه روم نمیشه امضا بگیرم فلان بیسار ولی راس میگی حرومه من که راضی نیستم با این در ...

خیلی حق داری ناراحت باشی و اینکه شوهرت اعتماد کرده اشتباهه حالا میخاد باباش باشه میخاد هر کی باشه ادم مالشو ی ک ثانیم دست کسی نمیده چقدر شوهرت سادگی کرده.

همینکه راضی نباشی اونام خوش نمیبینن حق الناس به گردنشونه. چقدر خونوادش بیشعورن با اینکه شرایط مالیه پسرشونو میبینن بازم حق به جانبن.

خب شمام از خونشون پا نشین اگرم گفتن خونه رو میخایم و فلان توام بگو خونمو بده تا از خونت پاشم یا یه زمین بخر بده تا قلقلکشون بده و یه حرکتی بزنن.

عزیزدلم حقتو بگیر با شجاعت و شهامت حقتو به خوبی بگیر جوریکه خدای نکرده زندگیتم خراب نشه

2805
خیلی حق داری ناراحت باشی و اینکه شوهرت اعتماد کرده اشتباهه حالا میخاد باباش باشه میخاد هر کی باشه اد ...

شوهرمم میگه

میگه پولمو گرفتن من از اینجا بلند نمیشم ولی بعید می‌دونم چار روز دیگه اون یکی داداشش عروسی کنه مارو از اینجا میندازن بیرون اون میاد میشینه 

هیچ کاری از دستم بر نمیاد اصلا حرف بدی نزدم اون همه تهمت زدن دیروز شوهرمم اومد بهم گفت به تو ربطی ندارد دخالت می‌کنی انگار فقط سختی کشیدنا بی پولی کشیدنا برا کنه بقیه تصمیما به بقیه فقط میگم اگه واقعا خدایی هستش ازشون نگذره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرمم میگهمیگه پولمو گرفتن من از اینجا بلند نمیشم ولی بعید می‌دونم چار روز دیگه اون یکی داداشش عروس ...

از جاتون پا نشین هر کیم خاست عروسی بگیره بگو برید از اونیکه پولمونو گرفت زمینمونم گرفتو ساخت پول بگیرین خونه رهن کنین به ما چه.

کسی که حرفی واسه گفتن نداره واسه همینم تهمت میزنه و خزعبلات سرهم میکنه. عزیزم خیلی باید محکم باشی بعد از اینشو نزاری حقتو بخورن

اتفاقا به شوهرت بگو به من مربوطه که دخالت کنم چون مالمون رو دادی بابات رفت حالام نداریات ماله منه چقدر این مردا پرروعن واسه خونواده هاشون میشن حاتم تایی اما واسه زناشون ندارن.

خدا نمیگذره وقتی تو نگذری خدا هم ازسر اشکات و دل سوختت نگذره دختر

از جاتون پا نشین هر کیم خاست عروسی بگیره بگو برید از اونیکه پولمونو گرفت زمینمونم گرفتو ساخت پول بگی ...

قربونت برم مرسی باهام حرف زدی خیلی آروم شدم با حرفات فدات شم لطف کردی ❤️🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت برم مرسی باهام حرف زدی خیلی آروم شدم با حرفات فدات شم لطف کردی ❤️🌹

فداتشم سلامت باشی خب خداروشکر که ارومی و تونستم کمی کنارت باشم عزیزدلمی مراقب خودت باش❤😘