2777
2789

لطفا کمک کنید😭شوهرم چند وقته اخلاقاش خیلی عوض شده دیگه انگار هیچی تو زندگیمون براش اهمیت نداره؛اصلا منو نمیبینه؛همش جنگ و دعوا و اعصاب خوردی؛قهر های طولانی؛حتی کارمون به کتک کاری ام میکشه؛کلا یه جوری شده که دیگه تحمل کردنش واقعا برام سخته دارم عذاب میکشم از طرفی ام نمیتونم جدا شم یا نمیخوام برم پیش دعانویس

چه دعایی موثره خودم تو خونه بخونم؟

هیچ چاره ی دیگه ای به ذهنم نمیرسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دنبال دعا و اینا نرو برکت از زندگیت میره صلوات بفرست در آرامش باهاش حرف بزن عصبانیش نکن صدقه بده

اخه اصلا یه آدم دیگه شده نمیتونی تصورکنی

هفته ی پیش تو دعوا بهم گفت گمشو از زندگیم بیرون منم دلم خیلی شکست از اون روز باهاش حرف نمیزنم 

دو سه روز اول اومد معذرت خواهی ولی میدونستم باز تکرار میکمه واسه همین نتونستم ببخشم بعدش دیگه بیخیال شد الان شد یک هفته ک باهم قهریم و براشم مهم نیست

اخه اصلا یه آدم دیگه شده نمیتونی تصورکنیهفته ی پیش تو دعوا بهم گفت گمشو از زندگیم بیرون منم دلم خیلی ...

حرف بزن ببین کجای کار گیر کرده

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قبلا هم همسرت اینطوری بود؟یا جدیدا اینطوری شده

ببین دوسال پیشسره خونوادش یه سری اختلافا داشتیم که کارمون حتی تا پای طلاقم کشیده شد

اما اومد گفت درست میکنم همه چیو و از اونموقع خیلییی باهم خوب شده بودیم هیچ مشکلی نداشتیم؛یهویی در عرض این چند ماه شده یه ادمه دیکه

بیخیالش شو‌بر پرو پاش نپیچولش کننکارای خونه کاراش انجام بدهباهات حرف زد حرف بزن نزد حرف نزنخودش درست ...

چند ماهه اینطوری ام حتی بهش گیر نمیدم دیگه مثل قبل خیلی چیزارو پاقشاری نمیکنم روش که مثلا ببینه بی توجه شدم به خودش بیاد ولی انگار ن انگار بدترم شده انگار به ازادی ای که میخواست رسید

عزیزم سوره طلاق بخون

سوره مزمل سه بار بخون روی شربت فوت کن از همون شربت هردوتون بخورید .

واینکه سعی کن روزانه پنجاه آیه از قرآن بخونی باعث دفع انرژی های منفی و سحر و جادوها و چشم زخم ها میشه .