دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
با حجاب کامل وسط مهمونی مختلط که آشنایی ندارید یکم جلب توجه کننده اس و قطعا هر دو طرف معذب میشید ، اگه حتی یک نفر هم میشناسی ومطمئنی فقط در حد بزن و برقص برو حالشو ببر 😁 جای من هم خالی کن
به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم
بدتر افسرده میشی😂من و همسرم یه بار دعوت شدیم با چند تا همکاراش و یه عالمه غریبه فکر نمیکردیم در اون حد باشه.من شالمو در نیوردم و یه خانم جوان دیگه.یه کت دامن تنم بود بقیه لخت و باز مست و...میزبانم اصلا تحویلم نگرفت فقط با سنگینی جواب سلاممو داد همسرش ولی تشکر کرد رفتیم و بابت کادو.دیگه هم هیچ وقت تو دورهمیا شرکت نکردم.ولی بقیه جمع هم ازش ضربه خوردن دختر مغرور و از خودراضی بود.یه دوست خوب پیدا کن برید گردش موزه سینما کافه بهتره
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمیدونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی میکنه:»
با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمیدونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی میکنه:»
میزبان خیلی مغرور بود و بعدا تو جمع همکارا خیلی خانما رو چزونده بود.من بهترین کادوی جمع رو بردم براش اخلاقم اینه میگم با یکم پول گدا نمیشمچیزی میگیرم انگار برا خودمه ولی چون من شال سرم بود جواب سلامو بزور داد.برا کادوهای زپرتی همه تشکر کرد کادوی منو دید گذاشت کنار بدون تشکر.فکر کن طرف سر کلیدی کادو داده بود بهش.همسرمم متوجه شده بود.بعدا دورهمی میگرفتن من گفتم نمیام چند وقت بعد همین خانم کارایی کرد که یکی از خانما روانش بهم ریخته بود کلا رفتارای پر از غرور ادا و منفعت طلبی
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی