2777
2789
شوهرم تو عمرش سامسونگ نداشته میگه بدش میاد از سامسونگ

قبل اینکه شیائومی بیاد چی استفاده میکرد 😮😮

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چراااا؟منم میخواستم ردمی نوت ۱۳ بردارم ۱۸ تومن هست راضی نیستی؟ دوربینش چطوره؟

به هیچ عنوان راضی نیستم 

دوربینش بدک نیست... آخه منی که قبلش سامسونگ داشتم این گوشی افتضاحه

همش هنگ می‌کنه ، دوربینش درست حسابی بالا نمیاد 

انتنش یهو قطع میشه...

حالا من نوت 13 دارم, دختر خواهر شوهرم نوت 13پرو داره که میگن بهتره, اونم میگه هنگ می‌کنه همش

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
2805
پرجمدار سامسونگ الان ۶۰ تومنهههه💔😭

پرچمدارشو‌ نگفتم که ، اسی گفته بود ۱۵ الی ۲۳ تومن

با این پول میشه میان رده های خیلی خوبی از سامسونگ رو‌خرید ، ولی میگه ترجیح همسرشون شیائومیه 😂🤦🏻‍♀️

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
هواوی باز خوب بود من داشتمولی سامسونگ ی چیز دیگس خودم الان گوشیم ۸ تومنه بدی ندیدم ازش

من الان ۵ ساله سامسونگمو استفاده میکنم آخ نگفته ، الان میخوام یه گوشی دیگه بخرم اینم میدم حالا مامانم باز استفاده کنه

۶ ماه کارکنه ادم خرج نکنه بتونه بخره

مقداری پس انداز دارم خودمم میخوام بخرم ولی شوهرم میگه نه خیلی گرونه نمیصرفه 

چون همینم بعد مدتی افت کیفیت دوربین داره

من واسه کارم خیلی دوربین نیازمه

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

به هیچ عنوان راضی نیستم دوربینش بدک نیست... آخه منی که قبلش سامسونگ داشتم این گوشی افتضاحههمش هنگ می ...

عه!!! 

من چندسااااله که سامسونگ دارم این ایراداتی که گفتی رو مدتیه گوشیم داره ، ولی اوایل خوب بود راضی بودم

الان پرچمدار سامسونگ خیلی گرونه وگرنه قصد داشتم اونو بخرم 

عه!!! من چندسااااله که سامسونگ دارم این ایراداتی که گفتی رو مدتیه گوشیم داره ، ولی اوایل خوب بود راض ...

آره سامسونگ گرونه 

احتمالا قسطی بخرم منم🫡😮‍💨

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
پرچمدارشو‌ نگفتم که ، اسی گفته بود ۱۵ الی ۲۳ تومنبا این پول میشه میان رده های خیلی خوبی از سامسونگ ر ...

ببین من برای کارم نیاز به دوربین قوی دارم

میخواستم یکبار یه هزینه ای کنم دیگه هی دوسه سال یکبار گوشی عوض نکنم ! 

سامسونگ s24 اولترا تعریفشوخیلی شنیدم که اونم ۶۰ تومنه شوهرم میگه خیلی گرونه نمیصرفه هزینه کنی ! چون اونم بعد مدتی افت کیفیت دوربین داره پس شیائومی بخر هم ارزون تره هم کیفیتشون خوبه

نمیدونم چیکار کنم 

ببین من برای کارم نیاز به دوربین قوی دارممیخواستم یکبار یه هزینه ای کنم دیگه هی دوسه سال یکبار گوشی ...

نهههه اصلا شیائومی نخر

چقد میتونی هزینه کنی ؟؟ چرا آیفون نمیخری ؟

2810