2777
2789

ازمایش پرولاکتین روز ۳ پریودی 

قرص کابرگولین میده بهتون میاد پایین 

متفورمینم فکر کنم میارتش پایین

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی هست من پارسال چند روز از سینه هام مایع سفید رنگی ترشح میشد البته وقتی فشار میدادم نه خود به خود

پرولاکتینتون بالاست یه سونو سی.نه هم میدادید بهتر بود 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

2805
شما شرایطشو داشتین؟

من از سینه م ترشح ندارم 

ولی تو سونو نوشتن که یه کیستی چیزی دارم یا تو مجرای شیریم  شیر مونده 😐 حالا من ک بچه ندارم ولی احتمالا این بخاطر پرولاکتینم بوده .. 

برای ازمایش پرولاکتینم یه سری نکات باید رعایت بشه بخونید درموردش 

قرصو دارم میخورم

من خوردم پرولاکتینم اومد زیر حد نرمال .. فاصله هر قرصو بیشتر کردم 

سونو چرا ب منم داد من یکم نگرانم

خب باید چک بشه خدایی نکرده مریضی بدتری نباشه 

2810