2777
2789
عنوان

عفونت ادرار کودک دوساله

13 بازدید | 7 پست

مامانا چند وقت درگیر تکرر ادرار دخترم بودم مدام شلوارشو

خیس میکرد خلاصه بردم دکتر آزمایش نوشت تا آزمایش آماده بشه دکتر دارو بده خیلی تاپیکا رو چک میکردم تا به تاپیک شستشو با گلاب رسیدم. پس امتحانش کردم مثل آب روی آتیش بود خیلی ارومش کرد

این تاپیک زدم کسی سرچ کرد انشالله به کارش بیاد.

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
غیر از تکرر ادرار علائم دیگه ام داشت؟

زور میزد موقع ادرار کردن

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
زور میزد موقع ادرار کردن

منم دخترم دوسالشه گاهی اشاره میکنه به ناحیه خصوصیش و یکم فشار میده خودشو بردم دکتر گفت چسبندگی نداره و واسش آزمایش ادرار نوشت که متاسفانه همکاری اصلا نکرد

همون موقعی که بردم دکتر چون علائم سرماخوردگی ام داشت چرک خشک کن داد گف اگه عفونت داشته باشه با همین رفع میشه

ولی باز این عمل از سرش نیوفتاده و هی تکرار میکنه خیلی ذهنم درگیر نمیدونم دیگه چیکار کنم

ط قـــرار منــــے مݩن بیـــ قرار تو💕💍💐
اگه عفونت ادرار باشه تنها با گلاب درمان نمیشه

دکتر گفت عفونت خیلی کمی داره ولی باز با این حال دارو تجویز کرد تاثیر گلاب تو اون دوسه روز که آزمایشش آماده بشه دیدم 

منم دخترم دوسالشه گاهی اشاره میکنه به ناحیه خصوصیش و یکم فشار میده خودشو بردم دکتر گفت چسبندگی نداره ...

به نظرم آزمایش ادرار بده شاید طفلک سوزش داره فوری با یه دارو خوب میشه 

من ظرف آزمایش گرفتم آوردم خونه نمونه رو نیم ساعته رسوندم آزمایشگاه