2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 170245 بازدید | 1534 پست
اگه شرایطشو نداشت میتونست بهونه بیاره و بپیچونهکه کلا کسی خونشون نره نه اینجوری😑اونایی عم که دفاع م ...

اآره،این همه سال کسی دعوت نکرده بود،،،بازم میتونست بپیچونه

نباید خودشومیزد به بی تفاوتی

بعضیا فک میکنن زرنگن

اما ارزش وشخصیت خودشون زیرسوال میره

اعتبارشون خراب میشه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاملا حق با شماست از نظر من. اگر من جایی دعوت بشم اینجوری پذیرایی کنن تابلو بی احترامی هست یعنی چی ج ...

خداخیرت بده

دوروزه دارم توضیح میدم براکاربرا پوکیدم

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
شخصیت میزبانی رو فقط شما و همفکراتون تعیبن میکنین؟

نه پس اونی که واسه دو نفر یه بشقاب میزاره و

یبار چایی هم بزور میاره بدون قند، باید تعیین کنه🤣🤣

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
اآره،این همه سال کسی دعوت نکرده بود،،،بازم میتونست بپیچونهنباید خودشومیزد به بی تفاوتیبعضیا فک میکنن ...

دقیقا

از مهمون که چیزی کم نمیشه

شخصیت و ادب خودشون زیر سوال رفت

چیزیم هست که همیشه تو ذهن میمونه

اگه علاقه و شرایطشو ندارن تو قرعه شرکت نکنن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
نه پس اونی که واسه دو نفر یه بشقاب میزاره ویبار چایی هم بزور میاره بدون قند، باید تعیین کنه🤣🤣

سبکش اینه و با کسی قرارداد نبسته که چه جوری میزبانی کنه 

هرکسم موردپسندش نبود میتونه نره خونش

همین شماها هستین که زندگی رو برا همه و خودتون سخت کردین 

دورهمی خودمونی بوده شاید دلش نخواسته اصلا چایی بده

سبکش اینه و با کسی قرارداد نبسته که چه جوری میزبانی کنه هرکسم موردپسندش نبود میتونه نره خونشهمین شما ...

هرچیزی آدابی داره عزیزم

بعد از ده سال یه مهمونی داده اونم اینجوری!

اگه زورش میاد و واسش سخته خب شرکت نکنه

شاید شما برای خودت و شخصیتت ارزش قائل نباشی

اینطوری ازت پذیرایی کنن ناراحت نشی ولی ما دیگه خونه

همچین آدمی نمیریم چون کاملا بی احترامیه

تو خانواده ما اصلا همچین چیزی نبوده و نیست

کسی که اینطوری رفتار کنه خودشو زیر سوال میبره

اگه اینطوری بود وقتی تاپیک پربازدید شد قفل میکردینون و نمک خوردی نمکدان شکستیموافق ها لایک کننخواهشا ...

با کمال احترام من قفل کردن رو بی احترامی به کاربرا می‌دونم چون من تاپیک زدم که نظرات رو بخونم نکه چون خلاف میلم‌ شد نظرات ببینم کامنت هارو! 

نظرتون برام محترمه ممنون وقت گذاشتید گلم❤️

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

هرچیزی آدابی داره عزیزمبعد از ده سال یه مهمونی داده اونم اینجوری!اگه زورش میاد و واسش سخته خب شرکت ن ...

اتفاقا من برا شخصیتم ارزش قائلم که طلبکار همه نیستم مدام هم دارم میگم خوشتون نمیاد نرین ولی برا کسی تعیین تکلیف نکنین 

سبکش اینه و با کسی قرارداد نبسته که چه جوری میزبانی کنه هرکسم موردپسندش نبود میتونه نره خونشهمین شما ...

هرچیزی آدابی داره بیخود توجیه نکنین یا ادم‌مهمون دعوت نمیکنه یا در رفتار و پذیرایی احترام و ادب و آداب میزبانی رو بجا میاره هرجور دلش خواست یعنی چی از نظر شما یعنی هرنوع بی احترامی و بی نزاکتی از نظر شما رواست و مشکلی نداره ؟ نکنه خودتون همینجوری با مهمونامون رفتار میکنید که به نظرتون بی مشکله؟

هرچیزی آدابی داره بیخود توجیه نکنین یا ادم‌مهمون دعوت نمیکنه یا در رفتار و پذیرایی احترام و ادب و آد ...

آداب میزبانی رو کی تعریف کرده بر اساس کدوم قوانین دارین میگین؟

هر چیزی که تو ذهن شماست که نمیشه تو حلق همه کرد اینو یاد بگیرین

اتفاقا من برا شخصیتم ارزش قائلم که طلبکار همه نیستم مدام هم دارم میگم خوشتون نمیاد نرین ولی برا کسی ...

تعین تکلیف از نظر شما یعنی چی اینکه آدم توقع داره حداقل احترامش رعایت بشه و با احترام باهاش رفتار بشه تعیین تکلیفه؟ بعنی هر بی احترامی و بی نزاکتی به نام لینکه هرجور دلم خواست رفتار کنم با مهمانان مجازه ؟ باورم نمیشه تا لین حد جمعمون از نظر اخلاق و فرهنگ سقوط کرده باشه یم فاجعه هست ایم نوع افکار شما و امثال شما

هرچیزی آدابی داره بیخود توجیه نکنین یا ادم‌مهمون دعوت نمیکنه یا در رفتار و پذیرایی احترام و ادب و آد ...

طبق گفته مکرر استارتر هیچ بی احترامی نکرده فقط سبک میزبانیش متفاوت بوده

2810