2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 162600 بازدید | 1532 پست
یه بسته ماکارونی کلی سالاد ماکارونی میشه لوازمش هم بخاطر الویه خریدی داری میتونی دوتاشو درست کنی شیک ...

چه پیشنهاد خوبی

سالاد الویه و سالاد ماکارونی خیلی خوب بود

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چرا من یکی میاد خونمون اگه دست خودم باشه دوست دارم بهترین چیزارو آماده کنم😐البته در صورتیکه زیاد ...

دقیقا من رفتم یه جا برام فقط چایی اورد حتی من شامم براش گذاشتم بردم

اما اون اومد خونم شیرینی دانمارکی 

انار دون کردم

الوبخارا

پفیلا

چند مدل قند و نبات گذاشتم ماشالله خوبم خورد

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
2805
باحرفتون مخالفم اول اینکه اجبارشون نکردن که برن مهمانی بخوربخور بکننکه مهمانم بخادبراشون بیاد بعدشم ...

درست متوجه منظور من نشدین عزیزم.میگم نه زوری بریم مهمونی نه زوری مهمون دعوت کنیم.هیچکدومش قشنگ نیست.همو معذب نکنیم.نگفتم برید بخورید ولی دعوت نکنین😀

یعنی سالاد الویه به اون سنگینی پیش غذاست؟ والا ما هم شام حسابش میکنیم به صورت سانویچ هم میخوریم!

ماام خونه خودمون اره ولی رومون نمیشه به مهمون الویه بدیم اونم وقتی که اولین باره دعوت میشن یکم غذای سنتی تر و خورشتی بهتر بوده اینو سفارش می‌داده حداقل 😬😂

اصلا قرار بر حاضری بود در کل همه خواهر شوهرام در حد کوکو و ماکارونی دعوت میکردن آخه جاریم اصلا آدم ر ...

سوپ و الویه از کوکو و ماکارونی که بهتره وقتی از همون اول قرار گذاشتین ساده برگزار بشه. دنبال بهانه می گردیا

این رسم رو لطفا دیگه اجرا نکنین.بقیه رو تو معذوریت قرار ندین.ادم همیشه رو مود مهمونی و مهمونی دادن و ...

وااا

چطور موقع رفتن و خوردن خوب میرن میخورن

وقت پس دادن که میشه نمیتونن

هر رفتی یه اومدی داره 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
واااا مگه قندم نیاورده بودچرا من ندیدم این قسمتودیگه فحاشی جایز😂😂😂😂

نه عزیزم فحاشی جایز نیست 🤣

خونه خاهرشوهرا ماکارونی و اینچیزا میخوردن به جاری بدبخت که رسید آسمون تپید و باید چلو گوشت با زرشک پلو مرغ میزاشتن جلوشون 😳

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
2810