2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 159706 بازدید | 1495 پست
دقیقا من اصلاااا خدا شاهده بابت شام ناراحت نشدم ، حتی اگر نون پنیر میداد بحث پذیراییش بهم برخورد ، ی ...

کاملا موافقم با حرفات اسی

منم شده مهمون خودمونی داشتم الویه گذاشتم

ولی سرسفره کاهو گوجه خیارشور نون باگت سس لیمو همه چی گذاشتم 

ولی میوه آوردم چندبار تنقلات گذاشتم

خیلیم خوش گذشت به همه

به نظرم نحوه ی پذیرایی و روی خوش میزبان خیلی مهمه

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چشونه بعضی از خانوما همش چس ناله میکنن.اینا دیگه کیه ن تا یه مهمون میاد به تته پته میوفتن.

اصلا برفرض مجبوری هم میزبان باشین ،باید یه جوری پذیرایی کنید که طرف فکر کنه مزاحمه؟؟؟؟؟؟

ماهی یه بار مهمون دعوت کردن دیگه حرف و حدیث نداره😐(بحثم خونواده هایی نیست که واقعا از لحاظ مالی توی خرج خودشون موندن)

آدم تعجب میکنه از کامنتا

بعضیام گفته بودن خب طرف پولداره ولی پولداریش برای خودشه نه دیگران که مهمونی بده...،به نظرم همچین آدمایی یا خیلی خسیسن یا آداب معاشرت نمیدونن،وگرنه آدمیزاد اجتماعی خلق شده.

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

کاری به غذا و نوع پذیرایی اینا ندارمولی خوشبحالتون فامیل ماهی یکبار همو‌ میبینینماها سالهاست همو ندی ...

🥺چرا؟

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

شاید بعصی ها میان میگن مگه چشه فلان دوست داشته اینجور پذیرایی کنه ولی من خودم همیشه برای مهمون سنگ تموم میذارم اگه همچین چیزی ببینم هیچ وقت دیگه نمیرم چون میگم دوست نداشته حتما

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

به نظرم خیلی دارید سخت می‌گیرید. اگه قصدتون دورهمیه و ماهیانه برنامه دارید باید از تشریفاتش کم کنید. حتی اینجوری باشه که هرماه خونه یکی ولی هرکس شام خودش رو بیاره چون گفتی بشقاب کم داشتن مشخصه جمعیت بالا هستین. پختن برای تعداد زیاد سخته حتی همون سالاد الویه.

بعدم بحث پول داشتن یا نداشتن نیست بعضیا سادگی رو ترجیح می‌دن و چیز بدی هم نیست .

همه فامیل راضی بودن و از اول سال داره برگزار میشه این مهمونیتازه اگر راضی نباشه می‌تونه بگه ما شرایط ...

قرعه نیست تقریبا نوبتی   یعنی هر کی یبار نوبتش شد رفت تا دور بعدی        کسی که دوست نداره رفت و امد کنه می تونه از اول سرکت نکنه   بعدم باید پذیراییش در حد بقیه باشه 

حالا دور از انصاف نباشه مثلا ی خانواده دو نفر بخواد ی خانواده شش نفره رو دعوت کنه   خوب باید دوبار دعوت بشه 

نگو نگوفامیلای پدریه منم همینن یه دفعه ساعت ۷ـ۸میگن ما میایم شام خونتون ساعت ۱۰بعد اگه واسشون مثلا غ ...

اینا میان میگن حوس ماهی پلو کردیم یا باقالی پلو با گوشت میخوان 

خداشاهده بچم تو شکمم مرده بود از درد داشتم میمردم پدرشوهرم و بقیه گفتن ما هوس ماهی پلو کردیم با اون درد و بدبختی مجبور شدم غذا بدم زهرمار بدم بهشون خفه شن دست از سرم بردارن

این که یه نفر وضعش خوبه یا بد رو از کجا تشخیص می دید؟؟داشتن خونه و ماشین و ... دلیل بر خوب بودن وضع نیست ،شاید طرف چک داشته اون ماه شاید بدهی داشته حسابش خالی بوده و هزارتا شاید دیگه،توقعات رو بیارید پایین تو مهمونیا بهتون خوش بگذره

چشونه بعضی از خانوما همش چس ناله میکنن.اینا دیگه کیه ن تا یه مهمون میاد به تته پته میوفتن.اصلا برفرض ...

موافقم تا حدودی. 

ما رفتیم خونه برادرشوهرم‌ زنش میدونست نباید یکاری رو بکنه نمیگم چی، عمممدا اونکارو‌کرد ک بقیه دیگه نرن خونشون. در بیشعورترین حالت ممکن. 

parasoo1989@
2810