2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 146151 بازدید | 1441 پست
وای اجی مادرشوهر منم دقیقا اینجوریه ب نظرت چیکار کنم وقتی میاد خونم کسیو دعوت نکنه بی اجازه

من باخودم گفتم اینسری بااحترام به مادرشوهربگم من دوست ندارم این کارت وکه بدون اجازه ومشورت من مهمون خونم دعوت کنی توکه ازشرایط زندگی من خبرداری بچه هام ریخت وپاش دارن یه موقع یخچالم اونقدری نیست که جوابگوی مهمون باشه خودت بایدمتوجه باشی دعوت نکنی میخوای کسی وببینی ببرخونه خودت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدم کلا از این افراد حس بد میگیره من خودم کسی بیاد خونم حتی بدون دعوت و اینا غذای خوب میذارم چای و ش ...

آره آدم به عنوان مهمون حس مزاحمت داره 

من ازشون تشکر کردم بابت سوپ و تعریف کردم ، بدون اینکه مثلا نمی‌دونم بگن نوش جان یا یک همچین چیزی ، گفتن از بیرون سفارش دادم 

بعد من خب معذب شدم می‌دونی ؟! ولی درکل اره هرکس مسلک خودشو داره و هیچکس کامل نیست❤️

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

2805
دختر میخواسته یادگاری ببری خونتون چرا تو قدرنشناسی ؟

اره واقعا الان پوستشو دیدم اتفاقا یادم افتاد که تاپیک بزنم😂

باید بزنم به دیوار 

من هنوز متقاعد نشدم چرا سوپ و سالاد الویه عجیبه؟!من برا مهمونایی که راحتم باهاشون درست میکنم .

خب عزیزم شما نظرت اینه

منم نظرم این نیست که جایی برم برای شام جلوم سوپ بزارن وقتی مشکل گوارشی دارم این غذاهرو بخورم واقعا ناراحت میشم و بهم برمیخوره 😊

من باخودم گفتم اینسری بااحترام به مادرشوهربگم من دوست ندارم این کارت وکه بدون اجازه ومشورت من مهمون ...

به همسرت بگو بهش بگه.اگر اهمیت نداد خودت بگو

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
من باخودم گفتم اینسری بااحترام به مادرشوهربگم من دوست ندارم این کارت وکه بدون اجازه ومشورت من مهمون ...

مادرشوهر من اینقد گاوه اینارم ک بش بگم بازم کار خودشو میکنه عفریته

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگتره 🌸✨️🌈
بله اینم هست اما انگار هم میخواسته باسه هم دوست نداشته پس بده یا اینکه واقعا همه چیزو ساده گرفته و ف ...

اگر مابقی ماجرارو بخونید متوجه میشید که کلا بی احترامی کردن با این نوع پذیراییشون.

درسته آدم بخاطر غذا نمیره خونه ی کسی ولی اگر دعوت میکنن حداقل باید احترام بذارن نه اینکه مابقی کارارو مهمون انجام بده و میزبان سرش تو گوشی باشه.

من باشم دیگه هیچ رفت و آمدی بااین خانواده نمیکنم.

کلا خیلیا انگار اصلا کامنتا رو نمیخونن.میگن مهمونیه اجباری .خوب اگر موافق نبود مثل استارتر مخالفت میکرد.حالا موافقت کرده دیگه اینکه با گوشی کار کنه و بقیه برن جنع و جور کردن جالبه اینا رو نمیخونن و بی ادبی نمیدونن.همین که ده ساله کسی رو دعوت نکرده مشخصه اخلاق خاصی داره یه حالیه

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
ولی سوپروایزری شغل خیلی سختیه و شب کاری های سنگینی داره عزیزم سوای شوخی

تاجایی که خودشون تعریف کردن کارش اداریه و ساعت دو برمی‌گردن خونه 

بازم من اطلاعی ندارم و هزار و یک دلیل وجود داره که روی خود نبوده باشه 

2810