2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

همشون

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

چقدررر زیاد گیج شدم 🥴

همشون چرا شبیه پرتره هرماینی هست ؟

این یه برنامه مخصوصه که همه قیافه هارو اینجوری درست میکنه ؟

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

دومی از بالا 

سومی و چهارمی و پنحمی از پایین

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

چقدررر زیاد گیج شدم 🥴همشون چرا شبیه پرتره هرماینی هست ؟این یه برنامه مخصوصه که همه قیافه هارو اینجو ...

نه عزیزم این اشخاص وجود ندارن 

یه سری چهره هستن که میخوایم بدونیم کدومش از نظر خانم ها جذاب تره تا با همون پروژمونو انجام بدیم

خیلی زیادن به پایین رسیدم بالاییا یادم رفت بزار دوباره ببینم😂😂

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

نه عزیزم این اشخاص وجود ندارن یه سری چهره هستن که میخوایم بدونیم کدومش از نظر خانم ها جذاب تره تا با ...

بله متوجه هستم ولی من قبلا این چهره رو دیده بودم توسط هوش مصنوعی یکی از شخصیت های داستانی طراحی شده بود 

فکر کردم این عکسا از روی همون چهره تغییر داده شدن و زیباتر شدن چون سبک شون شبیه همه 

بعد الان متوجه شدم کلا طرز کار این هوش مصنوعی همینطوره تو همین سبک چهره هارو میسازه ولی با تفاوت های زیاد درسته ؟  

چهارمی

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

2810