2777
2789

ازدواج نیست  چند سال پیش با یک پسر ۴ماهی بودمم خیلی خوب بود ولی من اومدم شهربابام کات کردیم 

الانم یک سال نیم با پسری در ادتباط که خانواده هر دو در جریان ولی خیلی دروغ میگفت خیلی هم خسیس بود  هی‌میگفت ۱۵ میام خواستگاری هی ۲۰ هی مادرم مریضه خانوادم راضی‌نیستن خلاصه گرفتم بلاکش کردم اولش اومد التماس الان دیگه رفت 

چرا هر کی میاد تو زندگی من اینجوریه من واقعا  دوستش داشتم اونمم میگفت دوستمم داره یعنی الکی میگفت!یعضی وقتا دوست دارم زنگش بزنم ولی موقعی قصدش ازدواج نیست چه فایده!! 

چند وقته یکبار زنگ میزنه سلام میخواستم حالت بپرسم منم جوابشو نمیدمم 

دیگ تنهایی ترجیح دادم احساس میکنمم با روانم و.. سواستفاده شده خسته شدمم دیگه .

من نمیگم میومد خواستگاری ولی دروغ نمیگعت مثلا قصدش ازدواج نبود همون اول میگفت نه یک سال نیم منو بازی بده

اشتباه اینه ک از پسر نمیخواید عملی ثابت کنه دوست داره یا ن.مث دوستم ک پسره کلی پول زد ب حسابش گفت لا ...

دیگ چی بگمش گفت قصدم  ازدواجه گفتم بیاا با بی پولی همه چی کنار اومدمم موقعی سرکارم میزاشت چکار میکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگ چی بگمش گفت قصدم ازدواجه گفتم بیاا با بی پولی همه چی کنار اومدمم موقعی سرکارم میزاشت چکار میکرد ...

این دوره پسرا بگیر نیستن و معلوم نیست راست و دروغ. حداقل سعی کن تو رابطه باعث شه پیشرفت کنی حداقل کات کردید حرص نخوری. 

2805